Akşener'in yalanı elinde patladı!

Gaziantep Valiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gaziantep mitinginden sonra belediyenin çöp kamyonuyla aracının yolu kesildiği iddialarını yalanlayarak, yolun güvenlik önlemleri kapsamında kapatıldığını bildirdi.

Akşener'in yalanı elinde patladı!
Akşener'in yalanı elinde patladı!
GİRİŞ 03.06.2018 02:30 GÜNCELLEME 03.06.2018 02:31
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, partisinin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen Gaziantep mitingine giderken yolunun çöp kamyonu tarafından kesildiğine yönelik açıklamaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

AKŞENER'İN ÇÖP KAMYONU YALANI!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu. Akşener, "Bu milletin kaynaklarıyla önümüze engeller dikenlerin devri bitiyor. Engelleri aşa aşa, tuzakları boza boza geliyoruz. Engelleri aşa aşa geliyoruz. Bu ülkeyi yönetenler, çöp kamyonları ile bizi durdurabileceklerini sanıyorlarsa, yanılıyorlar. Bu yürüyüşü ve Anadolu kadınının başlattığı bu tülbent devrimini #Durduramayacaksınız" iddiasında bulundu.

 

 

AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep Valiliğinden alınan güvenlik tedbirleri ile ilgili fotoğraflarında paylaşıldığı açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener tarafından bugün 13.00-16.20 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir miting programı yapılmıştır.



"CUMHURBAŞKANIMIZ, SAYIN BAŞBAKANIMIZ VE DİĞER SİYASİ PARTİ LİDERLERİ MİTİNG PROGRAMLARINDA UYGULANAN TEDBİRLER AYNEN UYGULANMIŞTIR

Söz konusu miting programı nedeniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız ve siyasi parti genel başkanları tarafından geçmişte yapılan miting tedbirleri ışığında 24 Haziran seçimleri nedeniyle yapılacak mitingler için belirlenen güvenlik önlemleri uygulanmıştır.

Bu tedbirler kapsamında muhtemel bombalı araç saldırılarına karşı ana bulvar ve arterlerin kapatılmasında İl Emniyet Müdürlüğümüz, kamu kurumlarımız ve belediyelere ait araç ve iş makinelerinden yararlanılmaktadır. İlimizde gerçekleştirilen siyasi parti miting programının olaysız bir şekilde sona erdirilmesi konusunda alınan tedbirler hassasiyetle uygulanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve diğer siyasi parti liderleri miting programlarında uygulanan tedbirlere ilişkin fotoğraflar ilişikte sunulmuştur" denildi. 

YORUMLAR 41
  • KILINÇ ARSLAN 5 yıl önce Şikayet Et
    HAKİKATEN YAZIKLAR OLSUN Bu KADINA !
    Cevapla
  • Dghjjkl tyuııo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçim Vatan hainlerine ders olacak inş.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hala 20 yıl öncesinde yaşıyorlar.Yalan haber üretecekler, doğan medyası,sosyal medya ve fox gibi kanallar köpürtecek ve algıyı oluşturacaklar.Ama şunu unutuyorlar.Medya artık tek taraflı değil,çok çeşitli.Doğan medya öldü,Allah rahmet eylesin.Üstelik artık bunların yalanını anında ortaya çıkaran ve anlatan kanallarımız da var çok şükür.Lütfen artık 2018' e dönün sayın AKŞENER.
    Cevapla
  • Kayılar 5 yıl önce Şikayet Et
    Efendim iyi parti, İP'liler ve İP'sizler diye önce ikiye ayrılır. Bunlarda kendi aralarında; İP'liler, yularlı ve yularsızlar, İP'sisler ise ipini koparanlar ve ipine dolananlar diye şıklara bölünürler. Bunlarında her iki şıkkında ortak yanları; İP'e-sapa gelmeyen güvensizleridir. İşte bu bölümde olanların boyunlarınada İP'i tak ve o İP' kimin elindeyse bu İP' i çeken bunları kazanır. Aksi bir durumda şayet İP'i kırarlarsa kolayı var; yarım ekmek tavuk döneri gösterin hemen İP'lerini tekrar ele geçirirsiniz. Tepe tepe kullanırsınız bunları. Hayırlı olsun efendim.
    Cevapla
  • sorun 5 yıl önce Şikayet Et
    o değilde tayyip erdoğan seçime günler kala bir kere bile Akşener ismini ağzına almadı. Neden acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!