Başkan Erdoğan'dan CHP'ye 'uçak' tepkisi

Başkan Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gezisini takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başkan Erdoğan'dan CHP'ye 'uçak' tepkisi
Başkan Erdoğan'dan CHP'ye 'uçak' tepkisi
GİRİŞ 17.09.2018 01:17 GÜNCELLEME 17.09.2018 03:40
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan şunları söyledi;

KATAR EMİRİ UÇAĞI HİBE ETTİ

 

 

"Sağırları incitmek istemem. Ama bahsettikleriniz, duymuyorlar ama uyduruyorlar. İşin aslı nasıl peki? Katar bu uçağı satıyordu, hatta rakam bildiğim kadarıyla 500 civarındaydı. O esnada biz de ilgilendik. Katar Emiri, bundan haberdar olunca uçağı Türkiye’ye hibe etti. “Ben Türkiye’den para almam, bunu Türkiye’ye hediye ediyorum, hibe ediyorum” dedi.

O UÇAK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİNDİR

O uçak benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nindir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne verilecek böyle bir uçak, CHP’yi niye rahatsız ediyor? Ya da onların TV kanallarını niye rahatsız eder? Bunları anlamak mümkün değil. Ben bunlara hukuki davalar açtım. Bunlar mahkeme mahkeme sürünecekler. Sözünü ettikleri uçak şu anda boyanıyor. İnşallah her şey bitikten sonra bir seyahati de onunla yaparız. Ama Türkiye Cumhuriyeti’nin uçağına bineceksiniz, benim uçağıma değil."

YORUMLAR 36
  • siyasetsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    uçağın masrafıda olacakmış. aklı evvelin biri böyle demiş. o zaman devlet adamlarımız bisiklete binsim diyecemde de omunda masrafı var hay Allah ne yapsak olmazsa devleti lağvedelim hükümet olmasın yöneticide olmadın o zaman masraftan kurtuluruz. ne garip milletiz ya. uçak alınmış hediye olmuş ama masrafı varmış keşke katar bide petrol kuyusu hediye etseydi acaba bu embesiller o zaman ne diyecekti ki.
    Cevapla
  • Komplocu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ucagin isletme maliyeti yuksek. Yarin ayni Amerika *parca satmiyorum* diyecek. Motorlar GE, o da Amerikan. *Leylek havalanmadan bence daha yuksek maliyetli ama Airbus 380 ile degistirilmeli. Siz beni dinleyin. 380 iyi ucak. Yurtdisi seyahatlerde kullanilabilecek ucak. Ve ambargo-mambargo konusu olmaz. Boeing ler uzaktan kontrol edilebilir. Reis'i sevenler A-380 deyin!
    Cevapla
  • burkay 5 yıl önce Şikayet Et
    Katar dan aldık Amerika katara o parçaları verir sen rahat ol ordan da biz alırız niye yırtınıyorsuuz bukadar rahat olun .
    Cevapla
  • ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bize yüzük küpe para dua gönderen hind müslümanları halifelik ayakta kalsın diyemi yoksa chp nin bir bankası olsun diyemi yoksa türkiyeye yardım amaçlı mı idi
    Cevapla
  • umut 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu partiden bahsederken varsa yanınızda bir azeri ilk aklına gelen Boraltan köprüsü vakası olur.
    Cevapla
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP bir IS yaptiklari yok aslinda yari mais odenmesi gerekir beleste koltuk yurulmadan mais
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek