Bin liralık gömlekle kriz tellallığı!

CHP milletvekili Gürsel Tekin, Kapalıçarşı’ya cuma namazı vaktinde gidip “kriz var” yalanını sürdürmeye devam ediyor. Tekin’in kriz tellallığını üzerindeki bin lira değerindeki gömlekle yapması ise tepki çekti

Bin liralık gömlekle kriz tellallığı!
Bin liralık gömlekle kriz tellallığı!
GİRİŞ 23.09.2018 06:45 GÜNCELLEME 23.09.2018 06:45
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İstanbul'da cuma namazı zamanında Kapalıçarşı'ya gelen ve esnafın kepenk kapattığını iddia ederek yalan söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin algı operasyonunu sürdürüyor.

Tekin, Kapalıçarşı esnafının yalan söylediğini açıklamasına rağmen "Dükkanlar cumadan değil, krizden kapalı" iddiasına dün de devam etti.

Tekin'in, Kapalıçarşı ziyaretine Brooks Brothers marka gömleğiyle geldiği ve bu gömleğin de 967.19 TL olduğu ortaya çıktı. Tekin'in, ekonomiye yönelik bir algı operasyonu yaparken yüksek fiyatlı gömlek giymesi sosyal medyada eleştirildi.

YALANINDA ISRARCI

Tekin, Twitter hesabından bir muhabirin "Cuma vakti cumaya gitmek için dükkanlar kapanır... Muharrem İnce'ye sorsanız size anlatırdı" şeklindeki sorusuna "İstanbul'da cuma vakti 13.03, tweet saati 14.10. Dükkanlar da cumadan değil, krizden kapalı" yanıtını vermişti. Tekin'in yalanında ısrar etmesi tepki ise çekiyor. Tekin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kapalıçarşı'dayız. Satış yok. Esnaf mutsuz. Her yer kapalı. Tarihinin en kötü dönemi. Kepenk kapanmış. İstanbul Türkiye'de ticaretin kalbidir. Kapalıçarşı İstanbul'da ticaretin kalbinin attığı yer. Kalp atmıyor" ifadelerini kullanmıştı. Tekin'in kepenk kapattığını iddia ettiği Çıtak Döviz'in sorumlusu Salih Bülbül, "Gürsel Tekin'in ziyaret ettiği an cuma namazı saatiydi. Esnaf namazdaydı. Cuma saatinde çarşımızda kepenkler ve dükkânlar kapalı olur. Bu yüzden Gürsel Bey yanlış anlamış durumu. Kapalıçarşı çalışmaya devam ediyor" demişti.

KILIÇDAROĞLU DA PAHALI GÖMLEK GİYİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal'ın FETÖ'nün kaset kumpasıyla genel başkanlıktan istifa etmesinin ardından 22 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleşen CHP'nin 33. Olağan Kurultayı'na 495 TL'ye satılan Etro marka İtalyan gömlekle çıkmıştı. Milano merkezli ünlü İtalyan markasının Türkiye'de sadece seçkin mağazalarda satıldığına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, "Halkçı Kemal gitti, yerine Etro Kemal geldi" diyerek CHP liderini eleştirmişti.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 56
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    davul zurna çağirip ikide göbek atsaydin adam sevinçten dört köşe olmuş bu nasıl muhalefet anlayışi
    Cevapla
  • Beyaz çay 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 4500 liralık çay içenleri de duydum
    Cevapla
  • Çuvalla para 5 yıl önce Şikayet Et
    Vekillere çuvalla parayı kşm veriyorsa o alıyor 1000 liralık gömleği ,sana da verseler sende alırsın binliralık gömleği
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    Milleti bilmem biz eyt mağdurları krizin tam ortasında yanıyoruz.
    Cevapla
  • Kurt Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur başkanı adayı olursa Cuma ya gider.Şimdi fitne fesat yayma vakti onun için
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!