Bakan Akar'dan çok sert açıklama

Milli Savunma Bakanı Akar, "PKK/PYD/YPG’nin Münbiç'ten çıkarılacağına ilişkin sözler verilmiş olmasına rağmen terör örgütü Afrin'de olduğu gibi Münbiç’te de hendekler kazmaktadır. Terör örgütü yeri ve zamanı geldiğinde kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir” dedi.

GİRİŞ 01.11.2018 11:24 GÜNCELLEME 01.11.2018 14:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ''Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilincele kadar sürecektir terör örgütüne tarihin en büyük faturası ödetilecektir” diye konuştu. Bedelli askerlik başvurularına ilişkin de konuşan Bakan Akar, ''Bedelli askerlik hizmetine başvuranların sayısı 723 bin 091, 572 bin 873’ünün işlemleri tamamlandı'' dedi.



VERİLEN SÖZLERE RAĞMEN...

''Terör örgütü, yeri ve zamanı geldiğinde kazdığı çukurlara kendisinin gömüleceğini bilmelidir'' diyen Akar, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

''PKK/PYD/YPG'nin, Münbiç'ten çıkarılacağına ilişkin sözler verilmiş olmasına rağmen, terör örgütü, Afrin'de olduğu gibi Münbiç'te de hendekler kazmaktadır.  Irak hükümetinin ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin PKK terör örgütüyle mücadelede etkili adımlar atmamaları nedeniyle, Kuzey Irak'tan ülkemize yönelen terör tehdidi devam etmektedir. Bu bağlamda, operasyonlarımız Irak topraklarından kaynaklı terör tehdidi sonlandırılıncaya kadar devam ettirilecektir."

EGE VE AKDENİZ MESAJI


Muhataplarımız, Ege ve Akdeniz'de Türkiye ve KKTC’nin yer almadığı bir projenin başarılı olamayacağını bilmelidir.

TSK'DAN İHRAÇLAR

15 Temmuz 2016'dan itibaren FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle TSK'dan 15 bin 153 personel ihraç edilmiştir.

S-400 SAVUNMA SİSTEMİ

(S-400 sistemi) 2019'da teslimi planlanan bu sistemler ile ülkemiz, önemli bir hava savunma yeteneği kazanmış olacaktır.

YORUMLAR 18
  • Kapya BİBER 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, sizin siyasi nezaketle müttefik demek zorunda olduklarınıza bu memleketin evlatları neler der neler.....
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben şu bedelli hakkında görüşümü belirtmek istiyorum ben normal askerlik yaptım bizim suçumuz neydi niye bedelli çıkıyor anlamıyorum hadi cıktı cıktı peki niye bu fiyatta adam keyfine gitmemiş ve 15 bin lira belkide çoğunun bir gecede harcadığı para herkese malvarlığı üzerinden bedel ödeyecek bir sistem olmalı adamın yıllık geliri trilyonun üzerinde 15 bin lira verecek oh ne guzel
    Cevapla
  • İlginç 5 yıl önce Şikayet Et
    Hased etme kimseyi Allah sana da nasib eder güzel şeyler ben süründüm millet de sürünsün demek doğru değil
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi görüşüm bence terorist amerika bu sefer uçakdavar ve uçaklar ile pkk ya yardım rdecel xaten zaman kazanöak için Türkiye yi oyaladı şimdi de bunlari uerleştirdi
    Cevapla
  • Mert Kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Hulusi Paşa!
    Cevapla
  • kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    artık abd nin oyalamalarına resti.çekin lütfen. ya herro ya merro deme zamanıdır. mümbiçe giriyorum askerlerinizi çekin diyeceksin ABD ye. delikanlı ve mertçe ciddi ve kararlı olduğunu göstereceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf