Pompeo: Umarım Türkiye böyle bir şey yapmaz

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Türkiye’nin NATO’dan çıkması durumunda bunun ittifak, ABD ve Türk halkı üzücü olacağını söyledi.

Pompeo: Umarım Türkiye böyle bir şey yapmaz
Pompeo: Umarım Türkiye böyle bir şey yapmaz
GİRİŞ 02.11.2018 01:07 GÜNCELLEME 02.11.2018 01:18
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Tony Katz Today radyo programına konuk olan Pompeo, Türkiye'nin NATO'daki geleceğinin risk altında olup olmadığı sorusuna şu yanıtını verdi: "Umarım değil. Bu NATO ve ABD için üzücü olur ve sanırım Türk halkı için daha da üzücü olur"

"İLİŞKİLERİMİZ ZOR DÖNEMDEN GEÇİYOR"

 

 

ABD Başkanı Donald Trump yönetiminde, Türkiye ile ilişkilerin zor dönemden geçtiğini dile getiren Pompeo, "Ama gerçek başarı elde ettiğimiz alanlar da var" diyerek Suriye'deki ortak çalışmalara dikkat çekti.

"BİZ TÜRKİYE İÇİN İRAN'DAN DAHA İYİ BİR PARTNERİZ"

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD'nin İran'dan çok daha iyi bir partner olduğunu anlayacağı umudunu dile getiren Pompeo, Erdoğan'ın ABD, Avrupa ve NATO ile daha derin ilişkiler kurması gerektiğini savundu.

YORUMLAR 143
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok acil olarak bir referandum paketi oluşturulmalı. Bir referandum ile birden fazla konu çözümlenmeli. Atatürk'ü koruma kanunu, NATO'dan çıkış, karma eğitim konusu, andımız konusu ve diğerleri bir paket şeklinde halkın oyuna sunulmalı. Ayrı ayrı maddeler halinde olmalı. Pusulada 1- Atatürk kanunu kaldırılsın mı? birinci kutucuğun yanında EVET ikinci kutucuğun yanında HAYIR. 2- NATO'dan çıkalım mı? EVET HAYIR... Bunun gibi .
    Cevapla
  • Ordulu 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin yaptığı oyunlardan bıktık, ülkemizde nato dan ayrılmamız oylanırsa, natodan çıkılması gerektiği yönünde oy kullanacağım. Kendi birliğimizi TÜRKİ cumhuriyetlerle kurarız. Hiç bir pakta yer almamıza da gerek yok.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    İsterizki Türkiye natodan çıkıp ABD nin İncirlik dosyasını kapatalım
    Cevapla
  • ali kahanoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    derhal natodan cikmasilazimturkiye icin cokiyi olur 15 bin tir silah kime gidiyor ileride turkiyeye saldirmak icin acele natodan cikmasi lazim turkiye kendini savunur uzulmeyin
    Cevapla
  • hakan acar 5 yıl önce Şikayet Et
    yürü lan işine ecnebi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!