Erdoğan, pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pastanede vatandaşlarla sohbet etti.

Erdoğan, pastanede vatandaşlarla sohbet etti
Erdoğan, pastanede vatandaşlarla sohbet etti
GİRİŞ 04.11.2018 23:37 GÜNCELLEME 04.11.2018 23:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylerbeyi'nde bir pastaneye girdi. Buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra pastaneden ayrıldı.

YORUMLAR 6
  • gulın kutlu 5 yıl önce Şikayet Et
    reısımız rabbıme amenet edıyorum vatanımıda reısıme amanet edıyorum her gece yasın okumadan uyuman dualarım onunla rabbımonu korusun ona bır şey olsa bu ülkenın halıne olr acaba düşünmek bıle çok kötü allah benım ömrumu onaversın başımızdan eksıketmesınguzel rabbım onu korusun alah reısımızı başımızdan eksıketmesın yarve yardımçısı olsungggulın kutlu
    Cevapla
  • aysima 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis keske seninle oturmak banada kismet olsa bir dogru durust sen varsin islam aleminin tek lideri Allah yolunu acik etsin
    Cevapla
  • Ahmet Akkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Reisin yaninda oturanin oturus sekli hic hosuma gitmedi. Dunya liderinin karsisinda boyle oturulmaz . Ummetin son umudunun karsisinda boyle oturulmaz . Zalimlerin korkulu ruyasinin karsisinda boyle oturulmaz .
    Cevapla
  • Neden bu nankörlük 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah canım ya!! Ne kadar çalıştığını yorulduğunu görüyorum. Ama insanlar çok nankör maalesef. Bazen diyorum başa CHP gelişinde günlerini görsünler diyorum. Sonra verdiğin onca emeğe acıyorum. Bu insanlar geldikleri yeri unuttular. Başörtüsu zulmü çekenler, yerlerde sürüklenenler gidip chpye oy verebiliyorsanız diyecek söz kalmıyor. Elektriğe ona buna zam geldi diye vatanını peşkeş çekmeyi göze alan bir millet ne zaman olduk. Yazık!! Bu muydu mücadele edelim dediğiniz davanız. Yazıklar olsun!! İnşallah emeklerin zayi olmaz sayın cumhurbaşkanım. Allah verdiğin mücadeleyi görüyor, kul görmese.
    Cevapla
  • Özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal be Reis Allah'ım seni korusun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor