Millet ittifakının PKK'lı meclis üyeleri belirlendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK ile bağlantılı 325 ismin CHP tarafından belediye meclis üyesi adaylığına yazıldığını söylemesinin ardından o isimlerin hepsinin belirlendiği ortaya çıktı.

Millet ittifakının PKK'lı meclis üyeleri belirlendi
Millet ittifakının PKK'lı meclis üyeleri belirlendi
GİRİŞ 24.03.2019 06:31 GÜNCELLEME 28.03.2019 17:34
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçen hafta yaptığı konuşmada “Son tespitlerimize göre Türkiye genelinde 325 kişiyi, öncesinde 299 demiştim ama son tahlilde bunun gibi 325 kişiyi ilçe belediye meclis üyesi olarak şu aziz millete teklif ediyorlar.” dedi.

 

 

SEÇİLSELER DE GÖREV YAPTIRTMAYIZ

“Bu kariyerde, bu karakterde, özgeçmişleri bu şekilde olan ve resmen PKK tarafından CHP İzmir listelerine itelenmiş 14 kişi var. 31 Mart günü eğer seçilirse sicillerinde PKK iltisakı bulunan, tövbekar falan olmamış, irtibatı kesilmemiş ve Türkiye çapında 325 kişi, belediye meclislerine girecekler.” diyen Soylu, “Şunu söyleyim, bunların iltisakı, irtibatı, davaları devam ediyor. Net söyleyeyim 14 değil 325 kişi de olsa, iltisakını, irtibatını tespit ettiğimiz anda bu adamların hiçbirisi Allah muhafaza belediye meclis üyesi seçilse biz bunlara belediye meclis üyeliği yaptırmayız. Çünkü bu olayları yapmış insanların bu görevlere aday olma hakkı olabilir ama bunların bu görevleri yapma hakkı yok.” ifadelerini kullandı.

 

 

325 KİŞİLİK LİSTE İSİM İSİM HAZIRLANDI

Bu açıklamanın ardından o listenin tek tek belirlendiği ortaya çıktı. Sözde Millet İttifakı içinde aday gösterilenlerin içlerinde; Karakola saldıran, teröre kuryelik yapan, patlayıcı taşıyan ve PKK adına uyuşturucu ekip-biçenlerin olduğu İçişleri Bakanlığı tarafından tespit edildi. 

PARTİLERE GÖRE DAĞILIMI

CHP içinde 200’den fazla, Saadet Partisi içinde 82, İP içinde 29 tane PKK bağlantılı kişi olduğu belirlendi.

 

YORUMLAR 65
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar nasıl aday oldu aday yapmamak daha kolay değilmiydi ben bunada bakın derim
    Cevapla
  • VUSLAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.Bunların arkadaşları belli dolayısı ile onlarında kim olduğu belli. Halkı aldatarak hainlerle işbirliği yapanlara yazıklar olsun.Onları seçim sandığına gömmek vatan sevgisinin gereğidir.Haydi Türkiyem
    Cevapla
  • Vatann sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem belirlediniz idam ediverin gitsin
    Cevapla
  • köksal akın 5 yıl önce Şikayet Et
    terörü ilah yapanlar sizlere yazıklar olsun, devlet dediğin olgu terör selam ise devlete ne gerek var, ülkeyi terör yönetsin hem daha az masraflı yönetirler, kaldı ki Atatür ne demiş İhanetin nedeni değil bedeli olur....şimdi siz kim Atakürk ilkeleri kim...Oy bu kadar önemli mi.. yazıklar olsun,,,,Aklı olan, sütü temiz olan teröre selam durup, bizim oyumuzla seçildiğini bilecek türden rajonlar yemez...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp den ve T.C. den intikamımı alınıyor. Acaba bu dersimin rövanşını mı oynuyorlar. Bunların Atatürk ve vatan sevdası çok inandırıcı değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler