Suriye'de hain saldırı: 1 asker şehit, 1 asker ağır yaralı

Suriye'de teröristler tarafından Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye yapılan havanlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise ağır yaralandı.

GİRİŞ 31.03.2019 12:54 GÜNCELLEME 31.03.2019 13:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, saat 10.00 sıralarında TSK tarafından düzenlenen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Azez ile Afrin kentleri arasındaki Melkiye bölgesinde meydana geldi. Melkiye bölgesinde bulunan Türk askerlerinin olduğu alana PKK/PYD'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit olurken, yaralanan 1 asker ise bölgeden tahliye edilerek tedavi için Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.

 

 

Teröristlerin havanlı saldırıyı düzenlediği bölge, Türk askerleri tarafından topçu ateşiyle vurulurken, şehit askerin naaşı da Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 18
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Ateş edilen yere top ateşi acmisiz . Bu nasıl bir mantalite .vurun her yerı terörist nerdeyse orası hedef olmalı.
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamıyorum anlayan varsa lütfen yazsin.askerimiz teröristin ateş etmesinimi bekliyor suriye de. Nasıl bir emir varki adamlar iş makinesi ile siper kazıyor tam sınırda devriye atıyor nöbetçi kulubelerinde gözetleme yapıyor ve biz seyrediyoruz.olmaz olmaz olmazzzzz
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Pkk pyd bizemi saldıracak diyen onların yanında saf tutan kılıçdaroğlu na sorun bakalım ne diyecek..
    Cevapla
  • güvende değil 5 yıl önce Şikayet Et
    mühendislerimize duyurulur. füzeler bombalar yere düşürülmemeli. asker birlik ordu koruma sistemleri yapılmalı. bu bombalar ve füzeler kafamıza düştüğü sürece ülke güvende değil. bir asker bir nal bir nal bir at bir at bir ordu kurtarır. bunu unutmayın.
    Cevapla
  • Furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP, HDP ve İP e oyvermeyi düşünenler bir daha düşünün. Bunlara vereceğiniz oy bu şehidimizin katillerine veriliyor demektir. Şehidimizin kanını elinize bulaştırmak, katilleri sevindirmek istiyorsan bu senin kararın. Bunun bir hesap günü var bilesiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
36 bin sağlık personeli alınacak!