MHP’li başkan, makam odasının kapısını söktürdü

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Amasya Belediye Başkanı seçilen MHP'li Mehmet Sarı, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak, göreve başladı. Sarı, ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü.

MHP’li başkan, makam odasının kapısını söktürdü
MHP’li başkan, makam odasının kapısını söktürdü
GİRİŞ 03.04.2019 16:39 GÜNCELLEME 03.04.2019 16:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Amasya Belediye Başkanı seçilen MHP'li Mehmet Sarı, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Himyeri'nin elinden mazbatasını aldı. Amasya Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törenle AK Partili eski Belediye Başkanı Cafer Özdemir’den görevi devralan Sarı, ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü. 

 

 

Seçim kampanyası döneminde seçmenlere söz verdiği gibi makam odasının kapısını söktürdüğünü belirten Mehmet Sarı, "Bizde kırmızı ışık yok, bekleme yok, sansür yok, bir insan abisinin, akrabasının evine nasıl gidiyorsa öyle geleceksiniz. Randevuya paydos' dedik. 'Bizim makamımızın kapısı olmayacak' dedik. 'Bismillahirrahmanirrahim' dedik, başladık. Belediyenin makam kapısını söktük. Ben şimdi yoldan geçeni görüyorum. İçeriye gireni de görüyorum. Onlar da bizi burada görecekler, işleri var ise gelecekler. Biz ne dedik? 'Bu söz Mehmet Sarı sözüdür' dedik. Elhamdülillah birinci sözümüzü yerine getirdik. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, daha sonra belediye personelinin ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

 

 

YORUMLAR 15
  • Samsunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını Samsun Canik belediye başkanı da yapmıştı. Haberlere de çıkmıştı. Sonunda en borçlu belediye oldu ve aday bile gösterilmedi. Bunlar boş işler.
    Cevapla
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu numaraları Yalova da da kapı yok ama bu sefer binayı veya güvenliği geçemiyorsun önemli olan halka dokunmak hizmet getirmek hayatı kolaylaştırmak sms le tv ye çıkacağım izle diyen başkanlardan olmasın sorunu yazdığımızda çözümü yada çözülemeyeceğini anlatan başkan lazım öyle boş kapı kırmak ... işler boş işler yanlış yaptığında halkla yüzleşen öyle polisin arkasına saklanmayan adam gibi adam lazım
    Cevapla
  • Harbi 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk günlerde böyle şovlar yapılır, daha sonra daha sağlam bir kapı takılır.
    Cevapla
  • Mustafa t 5 yıl önce Şikayet Et
    Çelik kapı yaptıracak herhalde bu gidiş onu gösteriyor:)
    Cevapla
  • MHP 5 yıl önce Şikayet Et
    Koç başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak