Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu'nu ikiye katladı

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı buluşma Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Yıldırım ve İmamoğlu İstanbul seçimine bir hafta kala projelerini açıkladı, soruları yanıtladı. Türkiye'yi ekranlara kilitleyen tarihi buluşma sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. İşte dikkat çeken rakamlar.

GİRİŞ 17.06.2019 02:47 GÜNCELLEME 17.06.2019 09:32
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi. Yıldırım ve İmamoğlu İstanbul seçimine bir hafta kala projelerini açıkladı, soruları yanıtladı.



YILDIRIM RAKİBİNİ İKİYE KATLADI

Türkiye'yi ekranlara kilitleyen tarihi buluşma sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu.

Sosyal Veri Analiz şirketi Adba International'ın verilerine göre; AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 824 bin kez konuşulurken, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 479 bin kez iletilerde bahsi geçti.

AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım ile ilgili iletilerin yüzde 63'ü pozitif içerikliyken, CHP'in adayı İmamoğlu'nun oranı sadece yüzde 27.


 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 73
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam saaadetliyim ama insafsız değilim..göz var nizam var Sayın yıldırım 'ın sekineti gayet makul kelam i vs kendini hissettirdi. .. Önceleri ekrem bey e inanmıştım ama anladımki bundan bi cacık olmaz
    Cevapla
  • merak 4 yıl önce Şikayet Et
    bier şeyi merak ediyorum. istanbul da bunca usulsüzlük ve hile varken, Ankara da gerçekten chp hak ederek mi kazanmıştır? hiç bir şüphe ve şaibe yok mudur? var mı cvp verecek?
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekremin samimiliği en az halay çekmesi kadar sahte
    Cevapla
  • ufaklik 4 yıl önce Şikayet Et
    Benden Akpartiye oy çıkmaz çıkamaz diyenlere: İmamoğlu’na oy vermek için bırakın tatil ertelemeyi karşı kaldırımda bulunan okula oy vermeye bile gidilmez. Oturun evinizde memleketinize faydanız olsun.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ordu valisine yaptığı terbiyesizliği, özür dileyip erdemlik gösteremeyen proje adaydan ne beklenir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular