Hükümetten davayla ilgili ilk yorum

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Genelkurmay çatı davasında verilen karar ile ilgili, "Darbe girişiminde bulunanların hesap verdiği bir gün. Türk yargısının verdiği tarihi bir karar. Hak eden hak ettiği cezayı almıştır" değerlendirmesini yaptı.

GİRİŞ 20.06.2019 11:21 GÜNCELLEME 20.06.2019 11:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, FETÖ’nün darbe girişimi çatı davasında verilen kararı değerlendirdi. Gül, “Darbe girişiminde bulunanların hesap verdiği gün oldu. Hak edenin hak ettiği cezayı aldığı bir yargılama olmuştur. Türk yargısı büyük bir hukuk örneği ortaya koymuştur. Bağımsız Türk yargısı bu kararı vermiştir. Bu karar çok önemlidir. Mahkeme hukuk çerçevesinde yargılamayı yapmıştır. Darbecilerin ortadan kaldırmaya çalıştığı anayasa, hukuk bugün onlar için de uygulanmış ve hak edenin hak ettiği cezayı aldığı bir karar, yargılama olmuştur.” dedi.

 

 

YORUMLAR 1
  • Adem BAYIR 4 yıl önce Şikayet Et
    Hak eden hak ettiği cezayı almamıştır sayın bakan.Onların hak ettiği ceza yağsız ilmektir.Ülkenin başkanı defaatle tekrar etmesine rağmen meclisten idam kararı önüne gelmemiştir.Bu da biz vatandaşlar arasında kafamızda soru işaretleri kalmasına sebebiyet vermiştir.Kafirler için yaşasın cehennnem.İDAM GELMELİDİR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'