Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu! YPG ile Esed anlaştı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu! YPG ile Esed anlaştı mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu! YPG ile Esed anlaştı mı?
GİRİŞ 16.10.2019 13:34 GÜNCELLEME 16.10.2019 13:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amerika seyahati, buraya gelecek olan heyetlerle yapılan görüşmelerden sonra değerlendirilecek bir durum. Çünkü kongredeki bu yapılan tartışmalar, müzakereler, konuşmalar; şahsım, ailem, bakan arkadaşımla ilgili olan bütün bu özellikle değerlendirmeler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı çok büyük bir saygısızlıktır, haddini bilmemektir. Dolayısıyla böyle bir durum karşısında bunun değerlendirilmesinden daha doğru bir şey olamaz. Değerlendirip ondan sonra kararımızı veririz."

 

 

YPG REJİM İLE ANLAŞMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim özellikle Münbiç'te olmak diye bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz var o da şudur; ama Rusya ama rejim, terör örgütü YPG/PYD'yi buradan çıkarmalarıdır. Rejimin YPG'yle anlaştığını zannetmiyorum. 

 

 

 

YORUMLAR 16
  • Bir vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Asla geri adım atmayın.
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet,Eset abd ve rusyanın adamıdır.rusyayı suriyeye sokan adamdır.Abd güya istemem dese de Eseti "Laik seküler",olarak, olmadı ise ülkesini bölen biri,siyonist İsraile hizmet eden biri olarak her zaman tercih eder.Kimyasal silah kırmızı çizgimiz diyen abd eset kullandığı halde çizgisini kendi sildi.Ve yine Sınırımıza Pyd yi sokan adamdır eset.Rusya da pyd yi sever aslında,Moskova da büro verir görüşür onlarla..Kısaca Şeytan çukuru derindir bu topraklarda.
    Cevapla
  • kahtalı 4 yıl önce Şikayet Et
    reis sen işini bilirsin.korkma dimdik dur biz bu vatan için ölürüz daha da ötesi yok !! bu haçlı ordusu bizi asla korkutamaz.alayını gömeriz evvel allah.
    Cevapla
  • tire 4 yıl önce Şikayet Et
    esed ailesinin pkk ypg ile arası her zaman iydir. babası yıllarca öcalanı destekledi. beslediği karga önce geldi suriyenin kuzeyini oydu.
    Cevapla
  • mehmetçik 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve RUSYA GİZLİCE çok iyi anlaşıyorlar.biz dikkatli olalım. çok yönlü satranç oynuyorlar. kendimizi kullandırmayalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı