AK Parti'nin GAZİANTEP adayları

AK Parti'nin kesinleşen adayları bugün açıklandı. Başbakan Erdoğan'ın ilan ettiği büyük şehirlerden sonra öteki il ve ilçelerdeki adaylar da belli oldu. İşte o liste:

AK Parti'nin GAZİANTEP adayları
AK Parti'nin GAZİANTEP adayları
GİRİŞ 11.01.2009 16:57 GÜNCELLEME 06.05.2019 12:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Büyük şehirlerle ilgili açıklamayı başbakan Erdoğan'ın yapmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, kürsüye çıktı ve öteki merkezleri açıklamaya başladı.

İşte il il, ilçe ilçe AK Parti'nin kesinleşen ve bugün resmen açıklanan aday listesi:
 

İL İLÇE ADI SOYADI

 

GAZİANTEP ARABAN MEHMET ÖZDEMİR  
İSLAHİYE MEHMET ULUDAĞ  
KARKAMIŞ NUH KOCAASLAN  
NİZİP HACI FEVZİ AKDOĞAN  
NURDAĞI ÖKKEŞ KAVAK  
OĞUZELİ BEKİR ÖZTEKİN  
ŞAHİNBEY MEHMET İHSAN TAHMAZOĞLU  
ŞEHİTKAMİL MUHAMMET RIDVAN FADILOĞLU  
YAVUZELİ ALİ SAKAR  

AKP'nin ANTALYA adayları

AK Parti'nin BURSA adayları

AK Parti'nin ELAZIĞ adayları

AK Parti'nin ERZURUM adayları

KAYNAK: HABER 7 / ÖZEL
YORUMLAR 7
  • burcanburcan 15 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ İLE DEVAM. Evet,şehrimiz için,gelişme ve modernleşme için yola devam edelim.Oylarımızı blmeyelim.Belediyeleri anarşi,terör yuvaları yapmıyalım.Hizmet yuvası olarak devam edelim.Hatırlayın,yaşar ağyüz ve celal doğan dönemlerini....Gaziantepimizi ne hale getirdiler.Tarafsız,doğru düşünelim.Hizmete oy verelim.
    Cevapla
  • burcanburcan 15 yıl önce Şikayet Et
    HAYIRLI OLSUN. Gaziantepli olarak,belediyede başarılı beş yıl dolmuştur.Gaziantepi modern,çağdaş bir şehir haline getiren Asım ve Ömer Can'a çok teşekkür ederiz.İnkar edenler;ya önyargılı,yada görmüyorlardır.Yeni adaylarda çok dürüst,hizmet edeceklerine inaniyoruz.Antep için inşallah hayırlı olurlar.Yine 3-o olur,heralde....Hayırlısı olsun...
    Cevapla
  • Haldun Demircialioğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Can. Ömer Can'ı tanımam, Antep'e de geleli daha 2 yıl olmadı. Ama onun döneminin hizmetlerini çok iyi gördüm. Antepliler belediyecilikten anlamadıkları için ona tepkili idiler. Ama gerçekten müthiş işler yaptı. Ankara, Konya, Antalya, İstanbul ve Mersin gibi illerdeki belediyecilik hizmetlerini görmüş biri olarak onun çalışmalarını takdir etmemek ve Tekrar aday olmamasına şaşmamak elde değil. Asım Güzelbey yeniden aday ama ben onunda aday olmasını isterdim.
    Cevapla
  • keko keko 15 yıl önce Şikayet Et
    yorumculara. merkez ilçe belediyelerinin özelliklede şahinbeyin yediği haltları bilmediğiniz kesin.hizmet yapmakla olmuyor bu işler.insanların gönlüne kalbine girmek lazım.sn.ömer canın hatası budur.aday adayı mehmet hazın belediyeden kovduğu adamların sayısını bile bilmiyoruzzz.böyle daha hayırlı olacak inşallah.metin beye yaptığı hizmetlerden ve insanlığından dolayı şükranlarımızı borç biliriz.saygılar.
    Cevapla
  • bülent şirin 15 yıl önce Şikayet Et
    yazık olmuş. 3-0 kazanılan gaziantep ne yazıkki 3-0 kaybedilecek.bu adaylarla büyükşehir,şehitkamil,şahinbey chp li olacak malesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor