MHP'de sürpriz bir genel başkan adayı

Koray Aydın’ın ardından MHP’de adaylık yarışına sürpriz bir isim daha giriyor. Abdüllatif Şener’in Türkiye Partisi'nde görev alması beklenen ancak son anda sürpriz yapan isim...

MHP'de sürpriz bir genel başkan adayı
MHP'de sürpriz bir genel başkan adayı
GİRİŞ 10.06.2009 14:15 GÜNCELLEME 10.06.2009 14:15
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Mehmet KIVANÇ'ın haberi

İşadamı Ahmet Reis Yılmaz, MHP’de liderlik için kolları sıvadı.

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Abdüllatif Şener’in Türkiye Partisini kamuoyuna açıkladığı toplantıya katılarak tartışma yaratmıştı. Şener’in partisinde görev alması beklenen Yılmaz sürpriz yaptı, Türkiye Partisi yerine MHP genel başkanlığına aday olacağını açıkladı.

İsrail’de iş yapan en büyük Türk inşaat şirketinin sahibi olan Yılmaz, bu ülkede Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri Binalarını yapması ile tanınıyor.

MHP parti yönetiminde bir dönem “hükümeti izleme komitesi”nde de görev alan Ahmet Reis Yılmaz, başkanlık için bende varım dedi, Bahçeli’ye karşı bayrak açtı.

Siyasetin yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu savunan Yılmaz, Bahçeli’nin son görevinin MHP’yi yeni döneme taşıyacak şekilde yenilemek olduğunu söyledi. Yılmaz bu bağlamda MHP’nin genel başkanlığına aday olacağını açıkladı.

MHP’de daha önce de Bayındırlık ve İskân Eski Bakanı Koray Aydın genel başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı.

Aydın, 255 üyenin imzası ile olağanüstü büyük kongre başvurusunda bulunmuş, ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli talep edilen olağanüstü kongrenin makul bir izahının olmadığını, kongrenin zamanında yapılacağını açıklamıştı.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 23
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Onuda aday etmediler Bahçeli diktatör oldu kaybediyor ama yenilen Pehlivan gibi bırakmıyor Bahçeli gitmediği sürece MHP'YE oy moy yok inadına Akp
    Cevapla
  • adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    koray aydın ı MHP genel bşk olarak görmek istiyoruz.duyun lütfen
    Cevapla
  • ATALAY 14 yıl önce Şikayet Et
    MHP ye dinamim lzım. sn bahçeli nöbet değişimi yapmalıdır.Kongrede aday olacak kişi bu partiye hizmet vermiş eski arkadaşlardan biri olmalı.sn koray bey,sn ümit bey,sn ramiz bey sn ziya bey gibi tanınan bilinen sevilen önderlerin biri veya önerecekleri kişi daha başarılı olabilir.Sn Reis yılmaz bey' sicili çok temiz ama pek tanınan kişi değil delegeler oylarını,, parti önderlerinin mutabık kaldığı kişiyi seçme istikametinde kullanırlar..en az 3-5 aday olmalıdır.sn yılmaza da yeni dönemde partiye başarılar.Atalay alp
    Cevapla
  • ibrahim aydogdu 14 yıl önce Şikayet Et
    koray aydın gelmeli.... koray aydın en guclu gercek lıder adayı.ınsallah devletten kurtuluruz
    Cevapla
  • Yağız Gönüler 14 yıl önce Şikayet Et
    Daha neyi bekliyorlar?. Yusuf Ziya Arpacık, Ramiz Ongun ve Ozan Arif daha neyi bekliyorlar? Muhsin Başkan'ın vefatıyla birlikte liderlik bitti. En azından kağıttan hikaye okumayacak, tecrübeli ve aktif bir insan olmalı. Ozan Arif o koltuğa çok yakışır. Ülkü Ocakları başkanı olarak Yusuf Ziya Arpacık ve Gençlik için fikir lideri de Alişan Satılmış muhteşem olurdu. Nerede ama nerede oof of..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı