MHP'de o altı isim istifasını vermiş!

Haklarında bir internet sitesinde görüntüleri olduğuna dair haberler çıkan MHP’nin 6 Başkanlık Divanı üyesi ,istifalarını Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sundu.

MHP'de o altı isim istifasını vermiş!
MHP'de o altı isim istifasını vermiş!
GİRİŞ 20.05.2011 15:29 GÜNCELLEME 20.05.2011 15:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Suçlanan kişilerle telefon görüşmesi yapan Bahçeli’nin istifaları kabul etmedi. Bahçeli, kurmaylarına yaptığı değerlendirmede, istifa dilekçelerini işleme koymaması konusunda, “Bu iş şantaja dönüştü. Artık MHP şantaja prim vermeyecek. Bu kişilerle seçime kadar birlikte yola devam edeceğiz” yorumunu yaptı.  Böylece MHP’nin seçime aynı parti yönetimiyle girmesi, ancak seçimlerden sonra Başkanlık Divanı üyelerinin değiştirileceği mesajı alındı.  MHP Genel Merkezi’ndeki kamera kayıtlarının toplandığı Foto Film Merkezi’nin son 6 aylık görüntülerin hukukçular ve teknik bir ekip tarafından izlemeye alındığı öğrenildi.

Star

YORUMLAR 7
  • melis 12 yıl önce Şikayet Et
    UCKURUNU TUTABILEN KALMAMIS. Muhafeletteyiz nasilsa rahatiz ne soylersek bu halk saf bizi dinler deyip, onun bunun kiziyla karisiyla gonul eglendirmisler....Ustelik bunlar birilerinin gotuntulu kayda aldiklari..Peki ya ALINMAYANLAR!!!
    Cevapla
  • HüseyinGÖZÜTOK 12 yıl önce Şikayet Et
    Ey mhp. Ey mhp liler uyanın artık devlet bahçeli ne yapmak istiyor halen anlamadınızmı,ne zaman uyanacaksınız referandumda sahildeki red oyları chp ye kaptırdıktan sonramı uyanacaksınız baksanıza adam neler konuşuyor komplo bilmem ne,senin adanmların o işin içindemi değilmi? sen ne halen daha komplodan bahsediyorsun yoksa işin diğer bir ucunda sendemi varsın.
    Cevapla
  • ahmet okutan 12 yıl önce Şikayet Et
    RÖNTGENCİ,ŞANTAJCILARIN HESABI TUTMADI. Millet inadına MHP demeye başladı.
    Cevapla
  • AHMET 12 yıl önce Şikayet Et
    nsaıl kabul etsin:)). 2-3 tane gitti 6 da bunlar adam kalmıcak daha yenileri de gelir...mhp kimle seçime katılacak... mecbursun bahçeli kabul etmemeye:)))
    Cevapla
  • naci usta 12 yıl önce Şikayet Et
    YERSEN. istafa edmişler yalanıyla insanlara mesaj vermeye çalışıyorlar aklınca erdemli davasına bağlı olduklarının mesajını verecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın