Berkay'ın hayatında neler değişti?

Haber7.com'un yaptığı röportaj sonrası sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasına giren genç Berkay bir kez daha tıklanma rekorları kıracak bir videoya imza attı.

GİRİŞ 26.05.2014 15:12 GÜNCELLEME 27.05.2014 17:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Haber7.com'un Feshane Rize Günleri etkinliğinde yaptığı röportaj sonrası sosyal medyanın gündemine oturan ve videosu tıklanma rekorları kıran Berkay'ı Haber7.com'dan Yunus Emre Şeker ve Emre Özcan binbir güçlükle de olsa bulmayı başardı.

Haber7 ekibini görünce kaçmaya başlayan Berkay; Peşimi bırakın ben artık ünlü olmak istemiyorum şeklinde serzenişte bulundu. Berkay'ın bu sırada telefonu çaldı ve Okan Bayulgen'in kendisini aradığını söyledi. Beyaz Show'a ve Okan'a çıkmak istemediğini söyleyen Berkay ünlü hayatının çok sıkıcı olduğunu anlattı.

Berkay'a ne gibi tepkiler aldığı sorulduğunda "Boş yere yapmışsın, memleketin adını değiştirmişsin gibi şeyler söylediler. Ancak ben onlara da söylüyorum benim röportajım güzel oldu her yerden çağırılıyorum Beyaz Show Okan Bayılger bu yüzden kendimle gurur duyuyorum"

Berkay'a ailesinin tepkisini soran muhabire Berkay'ın cevabı ise oldukça komikti. "Ailem sadece rezil oldun dedi. Ailemden fazla bir tepki almadım akrabalardan tepki aldım"

Türkiye Berkay'ı bu röportajla tanıdı

YORUMLAR 1
  • Hain Kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    sadace ben mi acaba. bunu acaip gereksiz bir haber olarak goruyorum? yoksa benim kacirdigim atladigim birsey mi var burada?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!