Fuat Avni için suç duyurusu

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarhan, "fuatavni" ve "Tuncay Opçin" hesaplarını kullananlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fuat Avni için suç duyurusu
Fuat Avni için suç duyurusu
GİRİŞ 24.12.2014 17:03 GÜNCELLEME 24.12.2014 17:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Twitter üzerinden kendisiyle ilgili yaptıkları paylaşımlar nedeniyle "fuatavni" ve "Tuncay Opçin" hesaplarını kullananlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Twitter fenomeni Fuat Avni, adlı hesabın Gülen Cemaati'nin istihbarat örgütü olduğu iddia ediliyor...

SAYGINLIĞI ZEDELEYECEK MAHİYETTE

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede, "fuatavni" ve "Tuncay Opçin" hesaplarından yapılan paylaşımların, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın mesleki itibarı ile kamuoyu nezdindeki saygınlığını zedeleyecek mahiyette ve gerçek dışı olduğu savunuldu.

Dilekçede, paylaşımlarda, Tarhan'ın toplumsal gerilim üzerine toplumu sağduyuya davet nitelikli medyada yaptığı sosyal, psikolojik ve bilimsel değerlendirmelerinin, siyasete alet edilerek, hakaret içeren ve karalayıcı hale getirildiği kaydedildi.

KAYITSIZ KALINMAZDI

Paylaşımlarda, "Tarhan'ın rektörlük görevine kayırma ile getirildiği" şeklinde iddialarda bulunulduğu aktarılan dilekçede, "Nevzat Tarhan'ın hükümet-cemaat çatışması içinde bulunan ve siyasete mesleğini alet eden biri olarak nitelenmesine kayıtsız kalınamazdı" denildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "hakaret" ve "gerçek dışı ithamda bulunmak" suçlarından yapılan suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.

YORUMLAR 9
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    herkesin bir son kullanma tarihi vardır.Şayet din öğrenmek için cemaat gerekli ise vay gelmiş bu insanlığın başına tüm öğretiler nurculuk fetullahizm said nursi vs vs hepsi din öğrenmek için gerekli şeyler değildir Adam gibi alırsın kutsal kitabını açar öğrenirsin neymiş yollar iz ler boş hepsi
    Cevapla
  • sezer 9 yıl önce Şikayet Et
    Ifadeye gelmezse gider ALIRSINIZ :))
    Cevapla
  • aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    fuat avninin yazdığını tasvip eden uygun gören alkışlayan paralel değiliz demesin bu bilgiyi ögrenip yazmak tecrübe ve birikim ister.demek oluyorki her zaman birilerini takip edip kayda alıyorlar bizde öğrenmiş oluyoruz.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    twitter istese fuat avni hesabinin adresini belirleyip devletimize bildirebilir. ama isine gelmiyorki yapmiyor. demekki fuat avni gibi taseronun arkasinda bu twtteride idare eden küresel güc var. sionistler tarafindan korunan fuat avni gibi hainleri bu tarih unutmyacak.
    Cevapla
  • hatice 9 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan fuat avninin birşeyleri önceden söylemesi değil doğru söyleyip söylemediği ve ne söylediğidir..bugün wikileaks belgelerini yani amerikanın kirli çamaşırlarını sızdıran hacker amerikada kahraman ama amerikan hükümeti nefret ediyor.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    ayrica - ben hür cahil kalmayi tercih ederim. alim köle olmaktansa.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    cahil olan kendisini dis gücler tarafindan kullandirilmasina izin verenlerdir. sizin göreviniz BiTTi !!
    Cevapla
  • Cihat 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizi unutmayacak asıl cahiller
    Cevapla
  • marem er 9 yıl önce Şikayet Et
    Nevzat Tarhan hocam ben sizi Samanyolu tv de çok izledim tanışma fırsatımız da oldu değerli fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler ancak paralel yapıda vefa olmadığını bilmeniz lazım. Hayrettin hocamda onların tv lerinde fikirlerini ifade etti toplantılarına katıldı ancak şu anda görüyoruz ki Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu bu değerleri yok etmek için çabalıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!