Zuckerberg: Türkiye'den çok fazla soru alıyoruz

Facebook'un kurucusu Zuckerberg, "Terörizm ve şiddet içerikli mesajları en hızlı şekilde kaldırmaya çalışıyoruz" dedi.

Zuckerberg: Türkiye'den çok fazla soru alıyoruz
Zuckerberg: Türkiye'den çok fazla soru alıyoruz
GİRİŞ 04.03.2015 21:33 GÜNCELLEME 05.03.2015 07:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Mobil Dünya Kongresi için bulunduğu Barcelona'da bir lisede düzenlenen organizasyonda gençlerin sorularını yanıtladı.

Facebook olarak "terörizm ve şiddet içerikli mesajları en hızlı şekilde kaldırmaya çalıştıklarını" belirten Zuckerberg, "Ama herkes Facebook'un bir polis gibi çalışmadığını bilmeli. İnsanların yazdıklarını gözden geçiren çok büyük bir çalışana sahip olamayız" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan "ifade ve din özgürlükleriyle ilgili Türkiye ve Rusya'dan çok fazla soru aldıklarını" söyleyen Zuckerberg, "İnsanların çoğunluğuna ses vermek istiyoruz. İfadeyi sınırlayan çok fazla bariyer var ve bunlardan biri teknoloji eksikliği. Eğer internetin yoksa çok fazla fırsatı kaybediyorsun.

"EĞER YASALARA KARŞI GELİNİYORSA SAYFA KAPATILIR"

Bizim Facebook'taki hedefimiz olabilecek en fazla insana kendilerini ifade fırsatı vermektir. Ama aynı zamanda her ülkenin kendi yasasına göre hareket etmeleri gerekiyor. Eğer yasalara karşı gelirlerse bu sayfa bloke ediliyor. Eğer yasaları ben belirleseydim farklı olurdu. Neyse ki bunu ben yapmıyorum! Her ülke kendi yasasına sahip olmalı" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi edebiyatı yapacağınıza biraz çalışın
    Cevapla
  • sungur 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin Tanrınız para kardeşim hikaye okumayın...
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    yahudi degil. sionist+yahudi ittifaki dünyayi yönetiyor. ilerde acikca sionist+yahudi+nazi ittifakinida görecegiz gibi bu gidisle.
    Cevapla
  • Mehmet Tanriverdi 9 yıl önce Şikayet Et
    yahudi dünyayi yönlendiriyor
    Cevapla
  • Derviş 9 yıl önce Şikayet Et
    Yönlendirir kardeşim , bal gibi de yönlendirir. Bizim halkımız memur olmak için uğraşırken , ailelerimiz oğlum sağlam meslek bulsun derken. Biride çıkıp yahu ben şuna el atıp üreteyim demezken , adamlar çokta güzel yönlendirir. Kaç kişi var koskoca ülkede sıfırdan bir şey üreten? Cesarete edip bir şey üreten. 1-2 kişiyle olmaz bu işler top yekün zihniyetimizin değişmesi lazım. Bakın Japonlara 20 yılda atom bombasından dünya devliğine yürüdüler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması