Oflu gençlerden şehitlere duygusal klip

Oflu Gençlerin kurduğu Grup Baraka'nın şehitlerimize yönelik hazırladığı klip sosyal medyada ilgi gördü.

GİRİŞ 18.03.2016 12:20 GÜNCELLEME 18.03.2016 14:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzon’un Of ilçesinde yaşan bir gurup arkadaş, son dönemde yaşanan terör olayları ve  şehit haberleri üzerine yüreklerindeki yangını dile getirmek için bir ağıt bestelediler. Ağıtı, vatanın birliği ve milletin dirliği için canlarını ortaya koyan tüm şehitlere, ailelerine ve Türk milletine hediye ettiler.

Klibin milletle buluşması günü olarak da bugünü yani “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi”nin yıldönümü gününü seçtiler.

Oflu gençler kendilerini “Grup Baraka” olarak adlandırıyorlar. Bu isim fırsat buldukça bir araya geldikleri balıkçı barınağından geliyor.

Burada toplanan ve müzik, sanat, şiirle ilgilenen gençlerin her biri farklı mesleklerle iştigal ediyor. En temel ortak paydalarının “milletin birliği, ülkenin huzuru ve Çanakkale ruhu” olarak dillendiriyorlar.

Tamamı çocukluk veya mahalle arkadaşı olan Grup Baraka üyelerini Darlanma Oğul klibini yapmaya sevk eden de bu ruh oldu.

Her şehit haberiyle yüreklerindeki sızıyı daha yüksek sesle söyledikleri ağıta dönüştüren Oflu gençler, en sonunda “Darlanma Oğul” adını koydukları bu klibi hazırladılar.

Klibi kendi imkanlarıyla çeken grup üyeleri geçmişte de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu için klip yapmışlardı.

Grup üyeleri, klibin sonunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e manevi katkılarından dolayı özellikle teşekkür ediyorlar.

YORUMLAR 5
  • Hacıosmanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Emeklerinize, gönüllerinize sağlık çok güzel olmuş kutluyorum sizleri.
    Cevapla
  • mustafa öksüz 8 yıl önce Şikayet Et
    DOĞUŞDAN OF LU DOĞMUŞUZ GAM KEDER İŞLEmEZ BİZE
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    akif boşuna ofluyu şiirinde yad etmedi. allah razı olsun yiğitler.
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    hemşehrilerimi tebrik ediyorum çok başarili bir çalışma olmuş.
    Cevapla
  • şubatlı 8 yıl önce Şikayet Et
    gönlünüze yüreginize saglık çok güzel duygulu maneviyatlı OLMUŞ böyle komutanlarımızla 7 düvele karşı koruz EVEL ALLAH KİMSE ÜZÜLMESİN..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı