Tepki çeken fotoğrafta gerçek ortaya çıktı

Sandalyede oturan ve ayağı ile küçük bir çocuğun başına basan adamın fotoğrafı Twitter'de paylaşılınca büyük tepki çekti.

Tepki çeken fotoğrafta gerçek ortaya çıktı
Tepki çeken fotoğrafta gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 29.08.2016 11:46 GÜNCELLEME 29.08.2016 11:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

 Bazı Twitter hesaplarında, söz konusu fotoğrafın İzmir'de çekildiği yönünde paylaşımlar yapıldı. İzmir polisi, yaptığı araştırmalar sonucu fotoğrafın İzmir'de çekilmediğini belirledi. Fotoğraftaki kişiye benzeyen E.D. ise isyan etti: "Bu kişi ben değilim."

Bazı Twitter hesaplarında fotoğraftaki kişinin İzmir'in Işıkkent semtinde bulunan Ayakkabıcılar Sitesi'nde çalıştığı yönünde paylaşımlar yapılması üzerine EmniyetMüdürü Celal Uzunkaya'nın talimatı ile Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından özel ekip oluşturuldu. Özel ekip yaptığı araştırmalar sonucu fotoğraftaki kişiye benzeyen E.D.'yi buldu.

E.D., tepki çeken fotoğraftaki kişiye benzetilmesinden dolayı son günlerde çok kişinin kendisini aradığını söyledi. Fotoğrafta küçük çocuğun başına basan kişinin kendisi olmadığını belirten E.D.'nin "Bu benzerlik yüzünden çok sıkıntı çekiyorum" dediği öğrenildi. Polisin araştırmaları sonucu fotoğrafın İzmir'de çekilmediğini belirlediği öğrenildi. Tepki çeken fotoğrafın Suriye'de çekildiği iddia edildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 13
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir fasik haber getirince onu arastirin diyor Allah. Bu tarz fotolar Turkiyenin disaridaki imajini da bozuyor. Iste turkler boyle diyo. Ne hakkin var 80 milyonu ittiham altinda birakmaya.
    Cevapla
  • Hanımefendi 7 yıl önce Şikayet Et
    Her kimsen ey vicdansiz senin de kafan cignenir bir gün
    Cevapla
  • Sah damar 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanmasina oysa cok sevinmistim
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    spekülasyonlara gelmeyin bizi ayıramazlar.... arkadaşlar şunu unutmayın bölünme ilk önce halkta olur... halk bölünürse vatanda bölünür.... sakın bu tür şeylere itibar etmeyin birleşin.... ananmız bacımız vatanımz namusumuz buna bağlıdır ALLAH birliğimizi daim etsin.... inanın bana eğer bir olursak herşey çok güzel olucak...
    Cevapla
  • MirMeheme 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni kahretsin insan taklidi hayvan.
    Cevapla
  • must_nar 7 yıl önce Şikayet Et
    hayvana da hakaret olur, hayvana benzetmeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız