EISA'dan Sony'e beş ödül birden

Sony, 2013-2014 EISA (Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) Ödülleri'nde tam beş adet yenilikçi ürünü ile yılın en iyi ürünü ödüllerine layık görüldü.

EISA'dan Sony'e beş ödül birden
EISA'dan Sony'e beş ödül birden
GİRİŞ 16.08.2013 11:54 GÜNCELLEME 16.08.2013 13:02

SonySLT-A99 Avrupa'da Yılın İleri Düzey Fotoğraf Makinesi seçilirken, Sony Cyber-shot DSC-HX50/HX50V'ye Avrupa'da Yılın Kompakt Fotoğraf Makinesi ödülü verildi. Avrupa'da Yılın Televizyonu Sony BRAVIA KDL-55W905A olurken, STR-DA5800ES Avrupa'da Yılın A/V Alıcısı ve Xperia Tablet Z de Avrupa'da Yılın Tableti seçildi.

Sony'nin en iyi ürünleri sunma konusundaki uzmanlığı, yenilikçiliği ve mükemmeliyetçiliği bir defa daha Avrupa'nın en büyük multimedya yayınları kuruluşu EISA (Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) tarafından beş prestijli ödüle layık görüldü. Televizyon, dijital görüntüleme, ev sinema ve ses sistemleri ile mobil ürün kategorilerini içine alan en ileri teknolojilerin tanındığı ödüller, Sony'nin müşterilerin güvenle kullanabileceği yüksek kaliteli, güvenilir ürünler üretme konusundaki taahhüdünü de ortaya koyuyor.

Avrupa'da Yılın İleri Düzey Fotoğraf Makinesi: Sony SLT-A99

Yüksek çözünürlüklü 24,3 megapiksel ve 35 mm Full Frame Exmor™ CMOS sensörü ile loş ortamlarda bile her detayı, her renk kırıntısını görmeyi sağlıyor. BIONZ görüntü işlemcisi sayesinde gerçek yaşamı aratmayan son derece etkili fotoğraflar için gürültü azaltma sunuluyor.
 

Yılın Kompakt Fotoğraf Makinesi: Sony Cyber-shotDSC-HX50 / HX50V

HX serisi* kompakt fotoğraf makinelerinin önceki başarıları üzerinde yükselen HX50, seyahat için mükemmel bir fotoğraf makinesi. Dünyanın dört bir yanındaki gezilerden Pazar yürüyüşünüze kadar, bu 30x zumlu en küçük dijital fotoğraf makinesi her sahneyi hak ettiği detaylar ile veriyor. 20,4 MP sensör ve dahili sabitleme tam anlamıyla cebe sığan boyutlardaki bu fotoğraf makinesinden canlı fotoğraflar sunuyor.
 

Dört kez üst üste Avrupa'da Yılın Televizyonu: Sony BRAVIA KDL-55W905A

EISA'nın bir BRAVIA TV'yi, ardı ardına dördüncü defa böylesi prestijli bir ödüle layık gördüğü bu yılda, W905 bir televizyonda bugüne kadar görülen gelmiş geçmiş en iyi görüntü ve ses kalitesi ile güzellik, duygu, drama ve heyecanda kendini aşıyor. En son X-Reality PRO işlemci ile yeni TRILUMINOS Ekran'ın bileşimi, her kaynaktan gelen görüntülerde en iyi renk ve detayın yakalanması ile sonuçlanıyor. Sınıfının en iyisi bu model, aynı zamanda akıllı telefon veya tablet üzerinden kontrol etmenize de izin vererek, televizyon izlemeyi de zahmetsiz hale getiriyor. Tüm bu özellikler, nefes kesici bir Sense of Quartz tasarım içinde bir araya geliyor. 

Avrupa'da Yılın A/V Alıcısı: Sony STR-DA5800ES

Bu yeni geliştirilen 4. nesil 9.2 kanallı AV alıcı ayrı olmakla birlikte olağanüstü ses kalitesi ve daha geniş bir ses üretim yelpazesine sahip. Hem Ön Tiz hoparlörleri hem de Surround Arka hoparlörleri güçlendiren STR-DA5800ES, tam kurulum olmaksızın sanal bir surround etkisi yaratmak ve bunu ayarlamak üzere audio plus seçeneklerini optimize etmek için çeşitli ses modları sunuyor. Çeşitli bağlanma yollarının bir araya getirilmesi ile müzik ve filmlerin tadını istediğiniz şekilde çıkartabilirken, 4K yükseltme teknolojisi sayesinde de en sevdiğiniz filmleri 4K TV ile Full HD'nin dört katı detayda izleyebilirsiniz.
 

Avrupa'da Yılın Tableti: Sony Xperia Tablet Z

Halen piyasada bulunan en üst düzey, en yüksek performanslı 10,1" Android tablet olan Xperia Tablet Z, Sony teknolojisinin en iyi özelliklerini içinde barındırıyor. Üst düzey özellikleri, cihazlar arası bağlanabilirlik ve tutarlı bir kullanıcı deneyimi ile bir araya getirerek eğlencede yeni standartları belirliyor. Aynı zamanda, 6,9 mm ve 495 gram ile inanılmaz ölçüde ince ve hafif olan cihaz, bugüne kadar bir tablette sunulan en yüksek suya dayanıklılık düzeylerine (IP55 & IP57) de sahip.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...