Samsung Smart TV ve Led TV yeni kanal ekleme

Türksat 4A'ya geçilmesiyle beraber Samsung Smart TV, Akıllı TV ve Led TV kullanıcıları yeni frekansları ve yeni kanalları ekleyebilecekler.

Samsung Smart TV ve Led TV yeni kanal ekleme
Samsung Smart TV ve Led TV yeni kanal ekleme
GİRİŞ 18.09.2014 22:04 GÜNCELLEME 18.09.2014 22:05

Yeni yayın uydusu olarak Türksat 4A'nın devreye girmesi ile beraber TV ve uydu ayarlarını da tekrar yapmak ve kanal frekansları tekrar ayarlayıp kanalları eklemek gerekiyor. Samsung Smart TV, Samsung Akıllı TV ve Samsung Led TV kullanıcıları da dahili uydu alıcıları üzerinden yeni kanalları ekleyebilir ve yeni frekansları otomatik olarak taratabilirler.

Samsung Smart TV kullanıcıları için yeni frekansları eklemek ve yeni kanalları ayarlamak oldukça basit bir işlem. Televizyonlarında yer alan otomatik tarama seçeneği sayesinden manuel olarak frekans ayarları yapmaya gerek kalmadan sadece bir kaç tuş ile Samsung Smart TV kullanıcıları bu ayarları yapıp yeni kanalları ekleyebilirler.

Samsung Smart TV ve Samsung Akıllı TV kanal ekleme ve yeni frekans ayarlama

Otomatik kanal ayarlarını yapmak için Samsung Akıllı TV kumandanızın Menu tuşuna basıyor ve sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapıyorsunuz.
Menü > Yayın > Otomatik Ayarlama > Otomatik Ayarlama > Başlama yolunu izliyorsunuz. 

Bu yolu izlediğinizde Samsung Led TV'niz bütün kanalları bulup size yeni bir liste oluşturacaktır, isterseniz bu listeyi düzenleyebilir ve bazı kanalları silebilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı