The Interview 24 saatte 900 bin kez indirildi

Washington ile Pyongyang yönetimi arasında gerilime neden "The Interview" filmi, ilk 24 saat içinde 900 binden fazla indirildi.

The Interview 24 saatte 900 bin kez indirildi
The Interview 24 saatte 900 bin kez indirildi
GİRİŞ 29.12.2014 10:29 GÜNCELLEME 29.12.2014 10:29

Siber saldırı sonrasında gösterimden kaldırılan ancak Noel günü sinemalarda ve internette gösterilmeye başlanan The Interview, en çok indirilen filmlerden biri olmayı da başardı.

24 SAATTE 900 BİN KEZ İNDİRİLDİ

Variety ve Deadline'ın verdiği bilgiye göre, Google Play, SeeTheInterview.com, Xbox Video ve YouTube Movies kanallarından internete sunulan film, ilk 24 saat içinde 900 bin kez indirildi.

İNTERNETTEN ELDE ETTİĞİ GELİR 15 MİLYON DOLAR

Noel günü ABD'de 331 sinema salonunda gösterime giren film, ilk günde 1 milyon dolar hasılat elde etti. The Interview'ın internetteki kiralama ve satışlardan elde ettiği ilk gün geliri ise 15 milyon dolar oldu.

KORSAN SİTELERE YOĞUN İLGİ

The Interview böylece ilk gününde internetten 12.7 milyon dolar gelir getiren The Hobbit: The Battle of the Five Armies filmini de geride bırakmış oldu. Korsan BitTorrent sitelerinde de en çok indirilen dosyalardan biri olan The Interview, buna rağmen Sony’ye iyi bir gelir sağlamayı başardı.

İTUNES'DA DA YAYINLANACAK

Apple, ilk olarak iTunes'da yer vermeyi planlamadığı The Interview filminin kısa bir süre içinde indirilebileceğini açıkladı. Google ve Microsoft'tan dört gün sonra fikrini değiştiren Apple, filmin kiralama ve satın alma ücretlerinin diğer platformlarla aynı olacağını açıkladı.

OBAMA'YI MAYMUNA BENZETMİŞTİ

Filmin yayınlanmasından ABD Başkanı Obama'nın sorumlu olduğunu belirten Kuzey Kore yönetimi son açıklamasında, "Obama tropikal ormandaki bir maymun gibi sözleri ve eylemleriyle dikkatsizce hareket ediyor" demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak