App Store'a zam geliyor

1 Ocak gibi Türkiye'de iPhone ve bazı Apple cihazlarının fiyatlarını artıran şirket bu kez de gözünü uygulama mağazasına dikti. A

App Store'a zam geliyor
App Store'a zam geliyor
GİRİŞ 08.01.2015 13:35 GÜNCELLEME 08.01.2015 13:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Apple, geliştiricilere gönderdiği e-posta ile önümüzdeki 36 saat içerisinde App Store'da yer alan uygulamaların ve uygulama içi satın almaların değişeceğini duyurdu.

Gönderilen e-postada Avrupa Birliği'nde yer alan tüm bölgelerde, Kanada'da ve Norveç'te fiyatların artacağı ancak İzlanda'da fiyatların azacalağı belirtilirken; Rusya'da ise değişiklik olacağı belirtlip, artış ya da azalış miktarı konusunda bir bilgi verilmedi.

Değişikliğin ardından iTunes Connect'de yer alan fiyatlandırma matrisinin de güncelleneceğini belirten Apple, aynı şekilde iOS ve Mac OS X ücretli uygulamalar anlaşmalarının da eş zamanlı olarak güncellenceğini duyurdu.

Apple'ın AB ülkelerinde uygulamalara zam yapacağı dikkat çekerken, Türkiye'nin bu ülkelerin arasında yer alıp almadığı şimdilik bilinmiyor.

YORUMLAR 1
  • Sufi 9 yıl önce Şikayet Et
    Apple değil Vestel Yaptı Türk Milletine O zammı. Dünkü dünyanın lükslerinin bu günün zaruriyeti olduğu yerde, devletler bu ihtiyaçları insanlarının refah seviyesine tecavüz etmeyecek şekilde sunma gayreti gösterir iken bizim ülkemiz, kendi insanına hayatı astronomik vergiler ile bağlaması yetmezmiş gibi, Bakan Nihat Zeybekci'yi üretimde endüstri standardını belirleyecek kalitede bir marka olmadan yerli üretimde tercih edilemeyeceğini söylemek yerine, kendisinin tercih edilmesini zaruri kılmak adına ithal ürüne ek vergi koyduran vestel'in yaptığı milletin cebine tevacüz, aklına ise yapılan en büyük hakarettir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez