iTunes ve App Store çöktü!

Apple'ın iTunes, App Store ve diğer çevirimiçi hizmetlerinde bu sabahtan beridir problem yaşanıyor.

iTunes ve App Store çöktü!
iTunes ve App Store çöktü!
GİRİŞ 11.03.2015 17:30 GÜNCELLEME 11.03.2015 17:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Herhangi bir uygulama veya başka bir öğe satın almak istediğinde öğenin mevcut olmadığına dair bir hata mesajı ekranda çıkıyor.

Çeşitli internet topluluklarında içeriğin görüntülenemediğini, iTunes Store geçici olarak kullanılamıyor veya istek tamamlanamadı mesajlarını aldığını belirten kullanıcı şikayetleri var.

App Store'a girildiğinde herhangi bir öğede al ya da indir düğmesine dokunulduğunda yükle düğmesi görüntüleniyor. Fakat yüklemeye basınca yuvarlak dönerek işlem yapmaya çalışıyor ve düğme tekrardan al ya da indire dönüşüyor. Ben de denedim ve bu hatayı aldım. Yani herhangi bir şeyi indirmek şimdilik mümkün değil.

The Next Web sitesinin raporuna göre benzer sorunlar Mac App Store, iBooks ve diğer hizmetleri de etkiliyor. Ayrıca çeşitli ülkelerdeki kullanıcıların şikayetlerine bakarsak sorun sadece belirli yerlerle alakalı değil dünya genelinde yaygın gibi duruyor. Apple'ın sistem durumu sayfasına göre herhangi bir kesinti ya da diğer başka bir sorun yok. Apple şu zamana kadar herhangi bir açıklama yapmış değil.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • ..asasa 9 yıl önce Şikayet Et
    herşeye sahip olacak param var ama apple almıyorum kullanmıyorum aynı özellikte çok daha uygun cihazlar var, gerek yok. param fazla mı geldi cebime.
    Cevapla
  • elma taraftarlığı 9 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyin en pahalısı en iyisidir mantığıyla hareket edersen yan taraftaki manavın elmalarının ucuz ama daha kaliteli olduğunu farketmezsin. Ama hiç bir şey bilmiyorsan o ayrı, pahalıyı alırsın riske girmezsin.
    Cevapla
  • Bilge 9 yıl önce Şikayet Et
    Apple ürünleri hep bir facia, bir kaç cihazı çekmecemde duruyor hiç bir işe yaramadığından kullanmıyorum... Kullananların profiline bakınca teknolojiden ziyade ısırılmış elmayı havalı bulanları görüyorum..
    Cevapla
  • Elma 9 yıl önce Şikayet Et
    Kullansaydın farkı anlar başka cihaz almazdın. Bilmiyorsun, kendi küçük dünyanda mutlu OLDUĞUNU sanıyorsun, kendini kandırıyorsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez