Soykırımcı Myanmar'a Türkiye'den ilk darbe geldi!

Myanmar Devleti'nin Müslümanlar'a yönelik başlattığı soykırımın ardından Türkiye'deki hackerlar harekete geçti. Bu ülkeye yönelik siber saldırıların devam etmesi bekleniyor.

GİRİŞ 30.08.2017 10:07 GÜNCELLEME 30.08.2017 11:42
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Myanmar Devleti Müslümanlar'a yönelik soykırım başlatırken, son bir haftada 3 bin Müslüman'ın katledildiği belirtiliyor. Ülkenin 'Nobel Barış Ödüllü' lideri Ang San Su Çi ise 'terörist' ifadesini kullanarak katliamdan Müslümanlar'ı sorumlu tutuyor.

Arakan'da zulüm devam ederken henüz dünya, özellikle de İslam aleminden güçlü bir ses yükselmiş değil. Olaylara daha fazla kayıtsız kalamayan Türkiyeli hackerlar ise Myammar'a yönelik saldırı başlattı.

BAKANLIĞIN SİTESİNİ ELE GEÇİRDİLER

Ay Yıldız Team, Myanmar'ın Doğal Kaynaklar ve Çevre Koruma Bakanlığı'na ait resmi siteyi gece saatlerinde ele geçirdi. Bu saldırının, Arakan'daki zulme kayıtsız kalmayan diğer gruplara da örnek olması bekleniyor.



ÜLKELERİ KAOSA SÜRÜKLEYEN YENİ BİR SAVAŞ

Öte yandan siber savaş; kara, hava ve denizden sonra dördüncü savaş şekli olarak kabul ediliyor. Enerji ve bankacılık sistemleri gibi kritik alanlara saldırı yapıldığında, hedef alınan ülke adeta kilitleniyor. Böyle bir durumun uzun sürmesi halinde o ülkenin kaosa sürüklenebileceği belirtiliyor.

Haber7

YORUMLAR 113
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    güzel olmuş zaten tenoloji alanındada düşükler ne yaparlar en fazla bize
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin içinde bir iş var. MÜSLÜMAN ları katletmeden önce myanmar diyebir ülke bilmezdik ne olduda bunları yapmaya başladı.
    Cevapla
  • evladi osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    cenabıhak sizlerden razı olsun arkadaşlar. bu arada ruhsal asaletimi sosyal, duygusal ve davranışal olarak da bu girişiminiz ile bir nebze de olsa rahatlatınız. dua ve slm sizlerin üzerine.
    Cevapla
  • İsimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir kelime VİCDANSIZLAR
    Cevapla
  • Hakan. 6 yıl önce Şikayet Et
    Darbeye bak be :)
    Cevapla
  • efe 6 yıl önce Şikayet Et
    hakan komik olan ne ? saldırılar süratle ilerlemeli
    Cevapla
  • DeLy 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen sağlam bir saldırıda ekonomisi çöker milyondolarlar kaybederler,buda onlara yeter.
    Cevapla
  • feyyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    boş yorum yapma eğer sağlam bir siber saldırı olursa milyarlarca dolar zarara uğratır ve teknolojiyi,iletişimi kullanılamaz duruma getirebilir 21.yüzyıldayız artık düşünerek yorum yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı