Xiaomi Mi Mix 2S şaşırtan özellik! Çerçevesiz ekran baştan yazılacak...

Çinli teknoloji devi Xiaomi, çerçevesiz ekran ailesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Mi Mix 2 ‘nin raflarda yerini almasının ardından henüz bir kaç ay geçmesine rağmen çıkacak olan Mi Mix 2S’in detayları gelmeye başladı.

Xiaomi Mi Mix 2S şaşırtan özellik! Çerçevesiz ekran baştan yazılacak...
Xiaomi Mi Mix 2S şaşırtan özellik! Çerçevesiz ekran baştan yazılacak...
GİRİŞ 31.01.2018 14:21 GÜNCELLEME 31.01.2018 14:21

Ülkemizde fiyat-performans açısından büyük ilgi gören Xiaomi, ürünlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Çerçevesiz ekran teknolojisiyle kullanıcıların beğenisini toplayan Mi Mix 2S’in görselleri gelmeye başladı. Çinli teknoloji devi, Mi Mix 2’nin satışa sunmasının üzerinden henüz bir kaç ay geçmesine rağmen üretime hız kesmeden devam etmek istiyor. Sızan görsellere göre donanımsal olarak büyük yenilikler sunacak Mi Mix 2S, ekran yönünde de iPhone X’de yer alan çentikli ekran teknoloji kullanacak.

QUALCOMM’UN EN YENİ İŞLEMCİSİ YER ALACAK!

Xiaomi, Mi Mix 2S’de ekran yönünde köklü değişikliğe gitmeyecek. Ekran boyutunu biraz daha ileriye taşıyarak 6.4 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2160 ekran formatında olacak. Ortaya çıkan görsellere göre iPhone X’de yer alan çentikli ekran kullanılacak. Çıkacak olan cihazın en büyük handikabı Qualcomm’un en yeni nesil işlemcisi Snapdragon 845 modeli yer alacak.

mi mix 2s ile ilgili görsel sonucu

YÜKSEK DEPOLAMA ALANI SUNACAK!

Cihaz hakkında gelen bilgiler arasında 6 GB Ram kapasitesine sahip olacağı söyleniyor. Android 7.1 (Nougat) kullanacak olan akıllı telefonda tam 256 GB depolama hafızası yer alacağı söyleniyor.

Batarya konusunda da cömert davranan Xiaomi firması Mi Mix 2S’ de tam 4000 Mah’lık bir bataryaya yer verecek. Bunun yanında 16 MP bir kameranın yer alacağı da gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!