Instagram önlem alıyor, onları 'yakalayacak'

Instagram, kullanıcıların hikayelerinden kimlerin ekran görüntüleri aldığını gösteren bir özellik üzerinde çalıştığını doğruladı

Instagram önlem alıyor, onları 'yakalayacak'
Instagram önlem alıyor, onları 'yakalayacak'
GİRİŞ 12.02.2018 11:06 GÜNCELLEME 12.02.2018 11:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Facebook’un görsel paylaşım ağı Instagram, kimi kullanıcılar tarafından hoş karşılanmayacak bir özelliği test ediyor. ABD’den sınırlı sayıda kullanıcıyla birlikte denenmeye başlanan özellik, herkesle paylaşılan hikayelerin ekran görüntüsünü alan kullanıcıların kim olduğunu gösterecek.

Instagram halihazırda özel olarak gönderilen hikayelerden ekran görüntüsü alındığında kullanıcıları uyarıyordu.

 

 

Hikayelerden ekran görüntüsü alan kullanıcılar, hikayeyi izleyenler arasında sergilenirken isimlerinin yanında ufak bir kamera objektifi logosu görülüyor. Ancak Instagram bunun ötesine geçmiyor ve kullanıcılara herhangi bir ekstra bildirim göndermeyi planlamıyor.

Kimlerin hikayelerinizden ekran görüntüleri aldığını görmek için hikayelerinizi izleyenlerin listesine girmeniz gerekecek. Instagram, söz konusu özelliğin deneme aşamasında olduğunu ve gerekli incelemelerin ardından kullanıcılara sunulmasının planlandığını duyurdu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • Abdullah Bin Birkul 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma. Zıkkımlandığı, gezdiği, sürttüğü yer yeri paylaşanlar zaten bunu herkese ilan etmekten zaten çekinmiyorlar. Gören kopyalamış, kopyalamamış, resmini çekmiş çekmemiş onların umurundamı ki zaten. Egolarını, nefislerini bu şekilde tatmin ediyorlar zaten. Helal ve haramı düşünseler zaten bu tür yerlerden uzak dururlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı