Nokia 9 cep yakacak!

HMD Global'in yeni bir amiral gemisi telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Görünüşe bakılırsa Nokia 9 olarak piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun fiyatı cep yakacak.

Nokia 9 cep yakacak!
Nokia 9 cep yakacak!
GİRİŞ 25.07.2018 11:53 GÜNCELLEME 25.07.2018 11:55
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Üst sınıf telefon fiyatları deyim yerindeyse uçuşa geçmiş durumda. Şu an pazardaki en pahalı amiral gemisi telefonları Apple ve Samsung satıyor. Görünüşe bakılırsa fiyat konusunda tepe noktada yer alan bu iki şirketin arasına yeni markalar da katılacak. HMD Global gibi şirketlerin fiyatları makul seviyelerde tutacağını düşünüyorsanız muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Güvenilir ve oldukça sağlam sızıntılarıyla tanınan Nokia Anew isimli Twitter hesabının verdiği bilgiye göre HMD’nin bir sonraki Nokia amiral gemisi akıllı telefonu yaklaşık 1.000 dolar fiyat etiketine sahip olabilir. Şu anda en pahalı Nokia telefonun 700 dolar olduğunu düşünürsek şirketin "fiyat bazında" oldukça ciddi bir sıçramaya hazırlandığını söyleyebiliriz. Böylece şirket çıtayı iPhone X seviyesine çıkarmış olacak. 

 

 

Fiyatlar iPhone X seviyesine çıkıyor

Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi olacağı söylenen Nokia 9'a, Light isimli şirketin kamera teknolojisinin entegre edileceği konuşuluyor. Yani akıllı telefon muhtemelen fotoğrafçılık yetenekleri ile ön plana çıkacak. Tabii tüm bu bilgilerin şu an için birer spekülasyondan ibaret olduğunu unutmamak gerekir.
 
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Akıllı telefon üreticileri Çinli şirketlerle daha iyi rekabet edebilmek için fiyatlarını düşürmeye mi başlayacak yoksa 1.000 dolar seviyesinde telefonlar görmeye devam mı edeceğiz? Yorum kısmında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

KAYNAK: DONANIM HABER
YORUMLAR 12
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Nokia nin piyasada yerini tekrar almasi için cazip fiyatlar sunmasi lazim. Yoksa insanlar samsung yerine neden onu alsin ki?
    Cevapla
  • Ultraslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nokia 9 Garanti çok başarılı olacak, fiyatı yüksek olsa bile, iPhone, Samsung yüksek fiyata satılıyorsa Nokia da satılır En kaliteli malzeme Nokia da var,Nokia 8 kullanıyorum tavsiye ederim
    Cevapla
  • Celil 5 yıl önce Şikayet Et
    Nokia 8 kullanıyorum 8 aydır sıfır sıkıntı gayet güzel tavsiye ederim
    Cevapla
  • ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    Nokiaaa tamam seni seviyoruzda sende haddini bil )) şaka bir tarafa nokia nın türk milleti tarafından çok sevilmesinin nedeni uygun fiyat ve kalite idi umarım çizgisini bozmaz...
    Cevapla
  • Telefoncu Cafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar samsung alanın telefonu ikinci ele düşünce rağbet görmezdi ama nokia hala sıfır parasına yakın bir fiyat ile satılırdı. Samsung alma ikinci elde satılmaz derlerdi. Şimdi nerelere geldi. Nokia android e geçseydi samsung şuan hala samsung olmazdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız