Telefonu kablosuz modem yapın

Telefonu kablosuz modem yapmak çok kolay. Bilmeniz gereken her şeyi bu videoda detaylarıyla anlatılıyor. İzleyin, öğrenin!

GİRİŞ 05.04.2011 03:12 GÜNCELLEME 05.04.2011 03:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Apple, en güncel iOS işletim sistemi ile beraber, telefonu kablosuz modeme dönüştürmüş durumda. Eğer sizin de bir iPhone 4'ünüz varsa kablosuz modeme sahipsiniz demektir.

Apple, iPhone 4 dışındakiler modellerde ise, işlemcisi yetersiz kalmasın diye kablosuz değil sadece USB'den bağlanmasına izin vermiş durumda.

Videoda, iPhone 4 üzerinden kişisel erişim noktası oluşturmayı izleyeceksiniz.

İnternetinizi etrafınızdakilerle paylaşmak ister misiniz?
Bunun için nasıl bir yol izliyorsunuz?

ShiftDelete.Net

YORUMLAR 8
  • hamit dokuyucu 13 yıl önce Şikayet Et
    yeni mi duydunuz. iyi de ben bunu bir yılı aşkındır kullanıyorum.önce nokıa pc suiti bilgisayarınıza yüklüyorsunuz sonra da basit bir nokıa cihazıyla internete bağlanıyorsunuz.bağlanmak içi pahalı telefonlara ihtiyacınız yok!!!!
    Cevapla
  • KainaN 13 yıl önce Şikayet Et
    Digerlerinde de oluyor.Aşağıdakılerı uygulayın. Telefonunuzun yazılıımını PC ye yukleyın.Varsa Bluetooth acın hem pc de hemde telefonda.sonra cihazları eşleştirin ve yetkili olarak ata deyin.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Biri IPhone 4 fiyatı ne demiş?. Kardeşim Türk insanın elinde bebeden dedeye kadar,evlerde toplu taşımalarda her yerde insanların eli maşaallah 68 milyon cırt cırt 3G,internetli pahalı full özellikli ne telefonlar var?.bazıları IPhone,u beğenmiyor bile?
    Cevapla
  • murat sengul 13 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinde oluyor. Wifi si olan bütün telefonlar ile wifimodem olunabiliyor zaten bu 3 yıldır bilinen birşey iphonede olabilmesine oluyorsun ama sadece pc baglanıyor diger telefonlar iphone nin wifisini göremiyorlar android ve eple iphone yani ad-hoc baglantısını destelememektedir...
    Cevapla
  • Mürsel Yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    HTC. HTC bunu 1,5 sene önce çıkardığı HD2 modeli ile zaten yapıyordu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi