Skype nasıl kurulur ve kullanılır?

Dünyanın en popüler iletişim yazılımlarından biri olan Skype'ı, tüm detaylarıyla keşfetmek ister misiniz? Cevabınız olumluysa, yazımıza konuk olmanızı öneriyoruz.

Skype nasıl kurulur ve kullanılır?
Skype nasıl kurulur ve kullanılır?
GİRİŞ 19.04.2011 13:38 GÜNCELLEME 19.04.2011 13:38

Ünlü paylaşım aracı KaZaa'nın yaratıcıları tarafından geliştirilen Skype, pratikliği, görselliği ve basit kullanımı sayesinde pek çok kullanıcının gönlünü haklı olarak fethetti. P2P iletişim protokolünü kullanan ve bu vasıtayla görüntü ve ses transferi yapabilen araç, milyonlarca insan tarafından tercih ediliyor.


Programın kullanma kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız

Skype sayesinde, yurtdışında bulunan arkadaşlarınız, aile üyeleriniz veya sevgiliniz ile görüntülü ücretsiz görüşme yapabilirsiniz. Bunlar için gerekenler ise sadece web kamerası, mikrofon ve iletişim kuracak iki bilgisayarda da Skype'ın kurulu olması. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu konuda özel bir rehber hazırladı.

İlk Adım

Aracı, bağlantıdan bilgisayarınıza indirin. Kurulum aşamasında dikkat etmeniz gereken ve Skype'ı diğer yazılımlardan ayrıştıran bir kalem mevcut değil. Kurulum aşamasının ardından programı çalıştırın. Yazılımdan ilk defa faydalanan kullanıcıların, kendilerine yeni bir kullanıcı hesabı açması şart.

İkinci Adım

Programı çalıştırın. Create a new Skype Account penceresi ile karşılacaksınız. Açılan pencerede kendinize kullanıcı adı ve şifre belirleyin ve gerekli bilgileri girin. Her yazılımda karşınıza çıkan, "Kullanıcı Hakları Sözleşmesi" ile bir kez daha karşılacaksınız. Onaylayın ve bu adımı geçin.

Hangi iletişim yazılımından faydalanıyorsunuz?
ShiftDelete.Net

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir