Youtube'de şimdiye kadar en çok izlenen video

Güney Koreli şarkıcı PSY'nin Gangnam Style şarkısının klipi, bugün Youtube'da şimdiye kadar en çok izlenen video oldu.

GİRİŞ 24.11.2012 18:23 GÜNCELLEME 25.11.2012 14:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Güney Koreli şarkıcı PSY'nin Gangnam Style şarkısının klipi, bugün Youtube'da şimdiye kadar en çok izlenen video oldu. Gangnam Style'ın izlenme sayısı 810 milyona ulaşırken, şarkıcı Justin Bieber'in bu zamana kadar en çok izlenen “Baby” şarkısını geçti.

Güney Koreli rapçi PSY'nin Gangnam Style şarkısını videosu, geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanmasından sonra klipteki “at binme dansı” ile dünyaca üne kavuşmuştu.

Gangnam Style, bu ayın başlarında Youtube'da en çok izlenen ikici video Jennifer Lopez'in “On the Floor” şarkısını geçerken, bugün de Justin Bieber'in en çok izlenen “Baby” şarkısını geçerek ilk sıraya yerleşti.

Gangnam Style'ın bugün itibariyle Youtube'da 810 milyon 795 bin 387 defa izlenirken, Justin Bieber'in “Baby” şarkısı ise 803 milyon 658 bin 345 defa izlendi.

YORUMLAR 4
  • Namik Yakar 11 yıl önce Şikayet Et
    malayani is.!. bos ve insanlik adina hayirsiz isler cogaldikca hayirli islerde o denli azaliyor ,sadece nefis pazarligi var dünyada ,genclerin elinden cep telefonlari neredeyse 24 saat düsmüyor, bu genc beynini zaman harcayan odaklarda tüketiyor maalesef.!!!
    Cevapla
  • hasan ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    rtük ne alaka. çoğu insan küfür ediyor. çoğu sitede de bu yasak değil. televizyon ve radyo hariç yasal olarak bir engel yok(gazete dahil) rtük ün ne olduğunu bilmiyorsun cahil cahil konuşuyorsun. biraz özgürlükten yana olun ya hep yasak hep yasak
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    youtube,de küfür kol geziyor ..ne kadar ağzı bozuk şeytanın esiri olmuş insan var ise ...youtube,de... ...bu site neden denetlenmiyorlar??? kızlar bile küfürün içindeler analar babalar uyuyor ! özellikle yetkililer (rtük ne yapıyor!!!!!)insanları pislikle ahlıksızlıklarla zehirliyorlar!!! bence youtube kapansın!!!! yoksa çok ağzı bozuk küfür dolu pislik içinde ahlaksızlığın tavan yaptığı bir gençlik insanlık yetişiyor!!!!!!!!.
    Cevapla
  • akil aktepe 11 yıl önce Şikayet Et
    .....:). bende girdim. merak ettik tabi. sayının üzerine 1 ekleyebilirsiniz artık.izlemesenizde birşey kaybetmezsiniz. hatta izlemeyin. bu arada müziğin ana melodisi sezen aksunun hadi bakalım kolay gelsin müziğine ve teknotronic in pomp up yhe jam e benziyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?