'UFO, Konyalıları uzaya götürdü'

'UFO Beni Uzaya Götür' kampanyası için özel olarak tasarlanan Roadshow Simülatörü, 6 boyutlu uzay heyecanını Konya'ya taşıdı.

'UFO, Konyalıları uzaya götürdü'
'UFO, Konyalıları uzaya götürdü'
GİRİŞ 19.12.2012 19:05 GÜNCELLEME 19.12.2012 19:05

Isıtıcı ve serinletici cihazlar üreten UFO, İstanbul'dan başlayan turne kapsamında, toplam 25 il gezecek olan simülatör ile vatandaşlara şimdiye kadar hiç tatmadıkları bir heyecanı yaşatıyor. Simülatördeki gösterinin bitiminde ücretsiz balon ve patlamış mısır dağıtılıyor.

Herkesin simülatöre çok ilgi gösterdiğini ve sevdiğini belirten projenin reklam prodüktörlerinden Selim Köy, “Türkiye turnemiz devam etmekte. UFO bu sene bir kampanya yaptı. 2014'te uzaya bir kişi gönderecek. Şanslı kişinin haricindeki diğer kişiler UFO'nun simülatörüne binecek. 6D süper bir film var. İzleyenler çok memnun oldukları için tekrar tekrar binmek istiyorlar. Tepkiler çok güzel. Yağmur yağıyor, hava biraz soğuk. Tünelde ısıtıcılarımız var. İnsanlarla hoş sohbetlerimiz oluyor. Soru cevap şeklinde hediyelerimiz var. 4 dakika simülatör içinde duruyorlar ve tamamen ücretsiz.” dedi.

Simülatöre binen vatandaşlardan Hatice Meryem Altınovalı, kapalı alan fobisi için ilk başta korktuğunu ancak bindikten sonra korkacak bir şey olmadığını gördüğünü ve çok eğlendiğini söyledi.

Ayşe Demirhan ise “Çok güzel ve çok eğlenceliydi. Çocuklar için daha çok eğlenceli olabilir. Daha önce hiç binmemiştim. Hiç korkmadım. Çok eğlendim.” dedi.

Dönüş Erdil isimil vatandaş da “Çok farklıydı. Herkesin gelip görmesini ve binmesini istiyorum. İlk bindiğimde çok korkmuştum. Çünkü daha önce hiç binmemiştim. Binince çok farklı ve güzel olduğunu fark ettim. Herkese tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü