iPhone ve Samsung tencerede fokur fokur kaynadı

Eğip bükme testlerinin bir adım ilerisine geçen ‘teknoloji denetçileri’, iPhone 6 ve en büyük rakibi Galaxy S6’yı kaynar suda yarıştırdı.

GİRİŞ 20.04.2015 09:09 GÜNCELLEME 20.04.2015 10:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elektronik aygıtları dayanıklılık testine sokup videolarını yayımlayan YouTube kanalı TecReax’ın kullanıcıları, iPhone 6 ve Samsung Galaxy S6’yı suya atıp dakikalarca kaynattı. Her iki akıllı telefonun da su geçirmez olmadığı zaten biliniyordu, ancak Galaxy S6 saniyelerce ‘hayatta kalmayı’ başardı.

Galaxy S6’nın ekranında telefonun aşırı ısındığına, dolayısıyla açık olan 4 uygulamanın kapatılacağına dair bir yazı belirdi ve ardından telefon yavaş yavaş ‘can verdi.’ iPhone 6’nın ekranı ise suya atıldıktan sonraki ilk 10 saniye içinde karardı.

iPhone 6 ancak soğuk suya tutulduktan sonra ‘yaşam ibareleri’ göstermeye başladı ve Apple logosunun hafifçe yandığı görüldü.

YORUMLAR 2
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu yazıktır günahtır şu telefonu yapmak için harcanan emek, iş gücü, zaman, malzeme hepsi israf ediliyor. Fabrikasında dayanıklılık testi normal koşullara göre zaten yapılıyor. Bu neyin nesidir.
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Herşey bir tarafa Samsung daha az radyasyon yayıyor. SAR değerlerine bakın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?