LG G6 4 yeni akıllı saatle geliyor

LG G6 geliyor, ama beraberinde 4 yeni akıllı saatle birlikte. İşte LG'nin yeni planları ve LG G6 hakkında bilmeniz gerekenler...

LG G6 4 yeni akıllı saatle geliyor
LG G6 4 yeni akıllı saatle geliyor
GİRİŞ 01.12.2016 15:33 GÜNCELLEME 01.12.2016 15:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

LG, günümüzdeki en güzel ve en ilgi çekici akıllı saatlerinin bazılarının üreticisi. Ancak buna rağmen firma, son zamanlarda akıllı saat piyasasında çok fazla gözükmemekteydi. Neyse ki bu durum, dört yeni LG saat tescili başvurusu ile beraber değişecek gibi gözüküyor.

GSMinfo tarafından fark edildiği üzere Watch Style, Watch Pro, Watch Force ve Watch Sole yolda. Her ne kadar bunlar hakkında detaylar açıklanmamış olsa da başvurular bunları "bilekler için akıllı telefonlar" ve "akıllı telefonlara veri ileten saatler" olarak tanımlıyor ve bu da bu ürünlerin akıllı saatler olduğu anlamına geliyor.

İsimlerden saatlerin bazıları hakkında tahmin yapılırsa, Watch Style'ın muhtemelen Watch Urbane'in üst seviyesi olan özel görüntülü, üst seviye tasarım üretimi olduğu ve Watch Pro'nun üst seviye donanım ve özelliklere sahip olduğu tahmin edilebilir.

Diğer iki isim hakkında tahmin yapmak o kadar da kolay değil. Ancak Watch Force'un Apple Watch gibi basınca duyarlı bir saat ekranına sahip olma ihtimali ve Watch Sole'un akıllı telefona ihtiyaç duymadan çalışacağı tahmin edilebilir.

Bu saatlerin ne zaman sunulacağı belli değil ancak 2017'nin başlarında, belki de LG G6 ile beraber sunulmaları muhtemel gözüküyor.

YORUMLAR 3
  • Okan 7 yıl önce Şikayet Et
    Lg G3 ve G4 ile cok büyük güven kaybetti. Teknik servisim var; bu kadar kısa sürede bu şekilde büyük arızalar veren başka bir telefon görmedim. Özellikle G4 için söylüyorum. Hala da çok severim Lg marka olarak ancak ciddi manada kalitesini bir gözden geçirmesi gerekiyor. Yoksa G5 satışlarında olduğu gibi yüzleri gülmez.
    Cevapla
  • Rasit 7 yıl önce Şikayet Et
    lg once g4 coplugunu temizlesin servislerini duzeltsin bende katiliyorum lg bi daha asla
    Cevapla
  • diyetisyen 7 yıl önce Şikayet Et
    lg mi bir daha asla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'