Uğur Dündar eski kanalını çok fena sattı

Uğur Dündar ve ekibi "editoryal bağımsızlıklarına müdahale edildiği" gerekçesiyle Artı 1 TV'den ayrıldıklarını açıkladı. Bu ayrılığın hemen ardından ise Dündar, istifa etmeden önceki rakibi olan ve reytinglerde karşısında bozguna uğradığı Halk TV'ye bağlandı.

GİRİŞ 11.07.2013 06:58 GÜNCELLEME 11.07.2013 09:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstifasının ayrıntılarını açıkladı. Dündar, bizler ayakta kalırız ama bu televizyonların sahibini kimse hatırlamaz, açıklamasıyla Artı 1 Televizyonu sahibine mesaj yolladı. 

Aynı zamanda Halk TV'ye de övgüler yağdırdı.

"BİR BABAYİĞİT ÇIKTI, ÖZGÜRCE SUN DEDİ"

Uğur Dündar'ın Artı 1 televizyonu kadrosuna katıldığı zamanki açıklaması hala hafızalarda yerini koruyor. Dündar, "Adı pek duyulmamış yeni bir kanalda, bir babayiğit çıktı 'Gel burada haberleri özgürce yap ve sun' demişti. 

YORUMLAR 14
  • Birol Akyıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    +1 TV ????. Vah uğur'um vah sen bu hallere düşecek adammıydın bir zamanlar fırına girsen fırındaki sinekler böcekler kaçacak delik arardı namaz kılan gençler seni gördüklerinde neredeyse namazını bozarlardı tabiii o zamanlar kartel medyasının desteğini arkana alıp istediğin gibi at oynatıyordun değilmi hiç duymamışmıydın "keser döner sap döner bir gün olur hesap döner" diye hain planlarınız ortaya çıktıkça rezil rüsva oldunuz şimdilerde adı sanı duyulmamış +1 diye bir kanalda çalışıyormuşssun...
    Cevapla
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    bu uğur var ya bu uğu bu ayetleri okudumu acaba. 66. Hem dileseydik gözlerini üzerinden silme kör ediverirdik de yola dökülürlerdi. Fakat nereden görecekler? 67. Yine dileseydik oldukları yerde kılıklarını değiştirirdik de ne ileri gidebilirlerdi, ne de geri dönebilirlerdi. 43.Eğer dilesek onları boğarız da o zaman ne onların feryadına yetişen bulunur, ne de onlar kurtarılır. 44..Ancak tarafımızdan bir rahmet ve bir zamana kadar yaşatmak başka.
    Cevapla
  • minber 10 yıl önce Şikayet Et
    uğur dündara ilkeli ve dürüst diyenler. uğur dündarın birzamanların efsane programı arenada yaptığı haberlerin yarısının yalan olduğunu acaba biliyorlarmı pis diye bastığı işyerlerine şukadar para karşılığı bu haberi yapmam diye ahlaksızca tekliflerde bulunduğunu biliyorlarmı 28 şubat sürecinde dindar insanlarla ilgili aslı astarı olmayan onlarca haber yaptığını biliyorlarmı tüm bunları bildiğiniz halde hala dürüst diyorsanız demkki sizinde dürüstlüğünüz dündarkadar.
    Cevapla
  • yorumcu 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kanalın ismini daha yeni duydum. demek ki uğur çaptan bayağı düşmüş hatta hiç çap kalmamış dersek yanlış olmaz herhalde bir de diyor ki en üst sıralardayım o zaman sormazlar mı, hangi üst?
    Cevapla
  • MEHMET AKKUŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    SENİN MODAN GEÇTİ ASLANIM... artık anla.28 şubat gazetecilerine ihtiyaç yok artık.talimatla gazetecilik televizyonculuk tarihe karışıyor.ideolojik saplantılarla gazetecilik yapılmaz.uğur dündara dürüst diyorsunuz.neresi dürüst.haberlerine yorumlarına bakın.tamamen tek taraflı ve ideolojik.sen artık köşene çekil uğurcuğum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!