Ilıcak ve Kocasakal'ın canlı yayın gerginliği

Bir haber kanalının canlı yayınında ateşli bir darbe polemiği yaşandı, Sabah yazarı Nazlı Ilıcak ile İstanbu Barosu Başkanı Ümit Kocasakal birbirine girdi.

GİRİŞ 17.07.2013 08:52 GÜNCELLEME 17.07.2013 09:47
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor programına "Balyoz" tartışması damga vurdu. Nazlı Ilıcak ile Ümit Kocasakal birbirine girdi.

DARBECİ BARO İFADESİ ÇILDIRTTI


"Balyoz Davası sürecinde ölen kişilerin kanı ve vebali Nazlı Ilıcak ve Nazlı Ilıcak gibilerin üzerindedir." diyen Ümit Kocasakal'a, Nazlı Ilıcak da "siz de Darbeci Barosunuz size insanlar öyle diyor" şeklinde yanıt verince programda tansiyon bir anda yükseldi. "İstanbul Barosu'na darbeci demek hiç kimsenin haddine değildir" diyen Kocasakal, Ilıcak'a sert sözlerle yüklendi...

SİZ HER DEVRİN İNSANISINIZ

Kocakasal'ın "Siz her devrin insanısınız. Bu yazılarınızla sabit" demesi üzerine sinirlenen Nazlı Ilıcak geçmiş darbe ve baskı dönemlerinde hep mücadele ettiğini, bu nedenle hapse atıldığını, hakkında soruşturmalar açıldığını hatırlattı. "Darbecei Baro" ifadesine sert çıkan Ümit Kocasakal ise "İnsanlar size neler diyor. Bunları televizyonda söyleyemem" diyerek Ilıcak'a misilleme yaptı. Moderatör Şirin Payzın ve konuk Mehmet Altan'ın çabalarına karşın düşmeyen tansiyon karşılıklı suçlama ve atışmalarla sürdü.

YORUMLAR 29
  • Mehmet ünsal 10 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne kadar dillendirsende kocasakal. yalanlarınla birlikte küçücük bir insansın. uzak tarihe gitmeye gerek yok yakın tarihte de yaptıklarınız savunduğunuz kişiler ve açıklamalarınız sen ve baronuzun nasıl komünist, aşırı solcu, marksist ve terörist bir yapı olduğunu gösteriyor. avukat değil ne olursan ol yalanla dolanla sadece ve sadece kendini kandırırsın. 10 yaşındaki bir çocuğa izletsem seni ne olduğunu şak diye söyler sadece sen dillendirmiyorsun. iki yüzlü olmada bari mert ol ne olduğunu söyle herkes seni öylede kabul eder hatta dürüst olduğun için alkışlar. düzen bozucu fitneler sizi! darbeden şikayet ettiniz yıllarca en sonunda darbe istediniz daha neyin masalını anlatıyorsunuz?
    Cevapla
  • ALPER ATMACA 10 yıl önce Şikayet Et
    acziyet. dün akşam sonuna kadar izledim.Darbeci Ergenekoncu zihniyetin ne kadar aciz kaldığını,çuvalladığını gördüm.O kadar delil sayılıyor,hepsine sahte diyorlar yazık.Karşılarında 3 yaşında çocuk var sanki.Bu millet Barocu da olsan yaptığın şaklabanlıkları görüyor,ne olduğunuzu çok iyi biliyor.Kelime oyunlarıyla gerçekleri örtmeye çalışırken çok komik oluyorsunuz.
    Cevapla
  • ertuğrul ateş 10 yıl önce Şikayet Et
    darbeci baro. Niye kızıyor anlayamadım kocasakal,en başından beri darbecileri ve darbeyi savunduğu gibi orada da oturmuş darbecilerin avukatı ile beaber daha da hararetli bir şekilde darbecileri ve darbeyi savunuyor.Bu ülkede o kadar çok haksızlığa uğrayan insanlar var ki,neden bu arkadaş gidip te onları savunmaz?Tabi ki de çıkar ve ikbal meselesi kendini oralara getireni desteklemezsen sıra sana da gelir.Acaba bunun savunmasını mı yapıyorlar?
    Cevapla
  • Erdem Alphae 10 yıl önce Şikayet Et
    Nazli Ilicak'i kiniyorum. "Darbeci Baro" demek yerine "Postal Yalayici Baro" demeliydi.. O zaman daha bi aci verici olurdu.. Buradan onu eshefle kinadim kendimce
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    herkes oldu demokrat. konuşurken demokrat ,yaşarken tek adam yönetimi.yaşasın yeni demokratlık modeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı