Tuncel Kurtiz takliti stüdyoyu yıktı

Daha önce katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasından üç hayır oyuyla elenen yarışmacı bu kez üç evet oyu ile devam dedi. Taklidinin son bölümünde Tuncel Kurtiz takliti yapan yarışmacı stüdyoda alkış tufanı kopardı...

GİRİŞ 13.10.2013 01:39 GÜNCELLEME 13.10.2013 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Alper Mert yaptığı taklitlerle jüriden tam not aldı. Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz'in de taklidini yapan yarışmacı müthiş bir sonla taklidini tamamladı. 

FATİH TERİM VE AFRİKALI TAKLİTİ KAHKAHAYA BOĞDU

Kadir İnanır, Fatih Terim, Yılmaz Vural ve Ajdar taklitleri yapan yarışmacı, Tuncel Kurtiz'in taklitini yapınca stüdyoda alkış tufanı koptu.

ESER TEKRARINI İSTEDİ

Alper Mert'in yaptığı Afrikalı takliti ise jüri üyelerinden Eser Yenenleri gülme krizine soktu. Eser yarışmacıdan, performansın ardından aynı takliti tekrar yapmasını istedi.

KOMEDİNİN FİNALİ DOKUNAKLI BİTTİ

Yarışmacıyı tebrik eden Acun Ilıcalı da, "Öncelikle kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Çok değerli bir abimizdi. Senin finalin de bizi çok duygulandırdı. Komedinin finali ancak bu kadar dokunaklı olabilirdi" dedi. 

YORUMLAR 3
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    7 dakikam boşuna gitti. ..........
    Cevapla
  • Gülderyası 10 yıl önce Şikayet Et
    Tuncel Kurtiz.... Gezici teröristleri gönülden destekleyenlerden; internetten arayın isterseniz,bunun videosunu bulabilirsiniz.
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    BiZiM SORUNUMUZ BU ZATEN. Hemen Hemen Her seyde Hep TAKLiT, Hep TAKLiT
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!