Haber spikeri canlı yayında fenalaştı

Samanyolu Haber spikeri Cihan Demir, haberleri sunarken bayıldı. Demir'e ilk müdahaleyi yayın arkadaşları yaptı.

Haber spikeri canlı yayında fenalaştı
Haber spikeri canlı yayında fenalaştı
GİRİŞ 02.12.2013 00:51 GÜNCELLEME 02.12.2013 14:10
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Samanyolu Haber spikeri Cihan Demir yayın esnasında bir baygınlık geçirdi.

Sağlık ekipleri tarafından kendisine ilk müdahale yapılan Demir, bilinci yerinde olarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Olay sonrası yayın bir süre banttan devam etti.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Samanyolu Haber spikeri Cihan Demir, dershaneler ile ilgili haberi sunarken, "Dershanelerin kapatılma kararına İstanbul Pendik Milli Eğitim Mü..." sözünü tamamlayamadan bir anda yere yığıldı. 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Doktorlar, tansiyon düşüklüğü sebebiyle canlı yayın da bayılan Samanyolu Haber sunucusu Cihan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. 

YORUMLAR 95
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Eee Başbakan ile bu kadar uğraşırlarsa....... ...ALLAH,ında uyarı tokadı iner!?....tabi anlayana?.....
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 10 yıl önce Şikayet Et
    bu dersane olayı. Bu dersane olayı Samanyolu grubunu o kadar etkilemiş ki yürekleri dayanmıyor haberini yaparken bile adamlar kendinden geçiyorlar. Neyse olayın gırgır boyutu bir yana spikere ve kanala geçmiş olsun dileklerimle
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Genelde 3 kanal seyrederim, TRT, haber 7, Samanyolu !. fakat bu aralar Samanyolu spikeri gibi bende dersaneler mevzu'undan yıldım artık ! Samanyolu tv, gününü dersanelere ayırdı ! dersanelar kapanacak diye karar verildiyse kapanmalıdır !
    Cevapla
  • Osman Bayrak 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklaaaaar olsun... küçüldükce küçülüyorsunuz.... az önce STV haberi seyrettim kulaklarıma inanamaadım...iyice şirazeden çıktılar...neymiş dersanecilik merdiven altına inmişmiş eeee neymiş özel ders verenler bunu fırsata çevirmişler sonrda gariban ders veren birini telefonla arayıp sankı eroin satısıcıyla görüşüyormuşlar gibi sanki büyük bir suçmuş gibi bunuda haber yapmışlar vallaa bu stv ciler iyice zıvanadan çıktılar...yahu özel ders veren alan ne zamandır suç oldu bu yıllardır her bölgede her yerde bilinen yapılan bişi bunuda da çarpıttınız yaaa iyice küçülüyorsunuz...yuh size..yuhh söyleyecek söz bulamıyorum...
    Cevapla
  • abbas abbasoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ OLSUN !.... Çok geçmiş olsun... Kasıtlı bir bayılma numarası olduğunu sanmıyorum. Ancak spiker de dayanamamış sonunda. Akşama kadar dershane haberi okursan olacağı budur. Samanyolu haber bu ısrara bir son vermelidir. Olan spikere olmuş. Tekrar geçmiş olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!