Daha fazla dayanamadı ve isyan etti!

6 yaşındaki Gizem, 9 yaşındaki Umut... Bugün ikisinden de art arda ölüm haberleri geldi. Olayı canlı yayında konuklarıyla değenlendiren Müge Anlı isyan etti. Çünkü Umut Zambak'ın ailesi dünden beri programın konuğuydu. Aile acı haber verilmeden canlı yayından çıkarıldı.

GİRİŞ 29.04.2014 12:14 GÜNCELLEME 29.04.2014 12:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinde 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in ölüm haberi geldi. Canlı yayında konuyu değerlendiren Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı olaya isyan ederken bir diğer konuğu 4 gündür kayıp olan Umut Zambak'ın ailesiydi... Anne umutla iyi bir haber beklerken, su kuyusunda bir çocuk cesedinin bulunduğu haberi program ekibine ulaştı.

Bunun üzerine aile reklam arasında canlı yayınan çıkarıldı.. Program ekibi aileye kötü haberi veremezken, Manisa'ya ulaşmaları için gerekli hazırlıklara başlandı. Cesedin Umut'a ait olup olmadığı ailenin teşhisinin ardından belli olacak. 

Bu arada programın sunucusu Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı. İki çocuktan gelen kötü haberlerin çok ağır olduğunu belirten Anlı, 'O çocuğun orada işi ne?' diye isyan etti. Bu sırada yayına 3G bağlantısıyla Manisa'dan görüntüler gelmeye başladı. Anlı, acı haberi alan Umut'un babasının feryatlarının 'Bunlar çok özel görüntüler' diyerek canlı yayından kaldırılmasını istedi.

YORUMLAR 2
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    biz millet olarak olaylari hep yarim yamalak ve istedigimiz acidan gormeye alisigiz. bu son donem cocuk cinayetlerinde katil lere pis kaka ALLAH belani versin deyip olayi gecistiriyoruz peki tek suclu o sapik katiller mi bazi ailelerin hic mi olayda sucu yok ben tek bisey diyecem cunku kotu olaylarda kimseyi kinamam cunku kinamak demek belayi kendine cagirmak gibi biseydir hepinize soruyorum o cocuklari canta olarak dusunun icinde 5000 tl olan bi canta o evebeynlerden kaci o cantayi basi bos koyup da disari cikar idi yada sokaga koyup evde is yapabilir idi . bence hicbiri amma 5 yasindaki 6 yasindaki degeri madiyat ile olculemiyecek kadar buyuk evladini sokakda sabahtan aksama basi bos koya biliyor insan hele hele son 2 yildir bu tip haberler ard arda olur iken bence aileler en buyuk suclu
    Cevapla
  • Aziz DOĞAN 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç sevmıyorum bu kadını.... .......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak