Ali Poyrazoğlu: Ekonomi iyi dedim, vatan haini ilan edildim

CNN Türk'te Enver Aysever'e konuk olan oyuncu Ali Poyrazoğlu, AK Parti dönemindeki ekonomik gelişmeleri övdüğü için vatan haini ilan edildiğini söyledi.

GİRİŞ 09.05.2014 11:23 GÜNCELLEME 09.05.2014 13:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Aykırı Sorular" programının dünkü konuğu Ali Poyrazoğlu'ydu. Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Poyrazoğlu, hükümetin ekonomi politikalarını övdüğü için vatan haini ilan edildiğini söyledi.

"LEVENT KIRCA BENİ VATAN HAİNİ İLAN ETTİ"

Yıllar önce katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin ekonomiyi iyi yönettiğini söylediği için vatan haini ilan edildiğini söyleyen Poyrazoğlu, 'Ertesi gün Levent Kırca çıktı dedi ki 'Vatan haini', 'Zaten bütün AKP'liler vatan haini! Ama iyi yönettiklerini düşünüyorum. Bu vatan hainliği değil'" diye konuştu.

BEKLEDİĞİ YANITLARI ALAMADI

Program boyunca Ali Poyrazoğlu'na 'Ülkede gidişat çok kötü değil mi sizce de?' minvalinde sorular soran Enver Aysever, Poyrazoğlu'ndan istediği yanıtları alamadı.

YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme Poyrazoğlu?....... ......aksine Ekonomi kötü diyenler Vatan hainidir!!!!!!!!...Çünkü onlar yani vatan hainleri Gezi parkı ve 17 aralıkda deşifre oldular!!!!..
    Cevapla
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu enver aysever midir nedir bu adam nasıl televizyoncu olmuş:) Gerçek bir komedi. Tam bir fiyasko:). Bunu ben çaycı bile yapmam. Bardakları kırar... Türk medyasının haline bak ya! Bunun gibi insanlar saatlerce program yapıyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü