CNN, İsrail'i eleştiren muhabirini kovdu

CNN, İsraillilere tepki gösteren tweet'inden sonra dünya çapında yankı uyandıran muhabiri Diana Magnay'ı görevinden aldı.

GİRİŞ 18.07.2014 18:05 GÜNCELLEME 18.07.2014 19:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Magnay, canlı yayın esnasında Sderot'taki bir tepede İsrail ordusu IDF'in bombardımanını izleyen İsraillilerin de her bomba düşüşünde sevinç çığlıkları attıklarını Twitter sayfasında tepkili bir ifadeyle paylaşmıştı.

CNN muhabiri buradaki kalabalık tarafından tehdit edildiğini belirten bir tweet atmış, 'Sderot'taki tepelerde İsrailliler Gazze'ye düşen bombaları kutluyorlar; 'yanlış bir şey söylersem arabamızı parçalamakla' beni tehdit ediyorlar. İğrenç' yazmıştı.

Magnay'ın paylaşımları sonrası CNN'den bir sözcü tarafından ABD merkezli haber sitesi Huffington Post'a yapılan açıklamada, "Diana, canlı yayında kışkırtılıp tehdit edilince Twitter üzerinden öfkeli bir reaksiyon gösterdi. Ekibimizi doğrudan hedef alanlara yönelik kullandığı dil için çok üzgün' dedikten sonra İsrail-Gazze sınırındaki görev yerinin Moskova olarak değiştirildiğini belirtti.

YORUMLAR 4
  • sadi özaydın 9 yıl önce Şikayet Et
    TAKİYENİN KRALLARI!!!!!!. Ne oldu ? acıttımı,ALLAH ın ayetleri haktır,VE BU YAHUDİLER AZGINLIKTA SINIR TANIMAYACAKLARDIR,ve tanımıyorlar, MEHDİ A.S ile birlikte canınıza okuyacağız,bekleyin az kaldı. UMARIM mehdi A.S mı bende görür ve askeri olurum. Ölen mümin kardeşlerimiz birer şehit,fakat geberen bu imansızlar topluluğu tövbe etmezlerse cehennemin dibine gideceklerdir. BU yaşantı zaten ALLAHIN yolunda değilsek hiç bir şeydir,ama bu kardeşlerimiz kısada olsa ömürlerini şehadetle tamamlama şerefine nail oluyorlar ,bu şuurdalar. Rabbim sabırlarını artırsın,bizede şefaatlerini nasip etsin. Bunu en iyi bir filistinli ANNE anlatıyor,aynı osmanlı ecdadımızın ruhu ile,BU RAMAZAN ÇOK BEREKETLİ GELDİ AİLEMDEN 27 ŞEHİT VERDİM. Bu ramazan da çatır çatır oruç yiyenlere,filistinde ölen kardeşlerimiz için bir of bile demeyenlere,ar damarı çatlamışcasına açık saçık gezenlere ve kendilerine müslüman diyenlere,sİZMİ MÜSLÜMANSINIZ YOKSA BU bacımızmı? UMARIM SİLKELENİRSİNİZ,TÖVBE EDERSİNİZ.Aslına DÖN VE SİLKELEN.......
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    eeee Yandaş medya diyordunuz. Hadi bakalım buyrun meydan sizin kendini köşe yazarı,gazeteci,televizyoncu zanneden çapulcular!!!İşte size örnek,arkadaşınız kovuldu hadi manşetlere taşıyın,hadi kınayın....Yapmazsınız bilirimmmmm...Efendiniz kafanıza vurur sizinde önünüzden ekmeğinizi alır..Korkaklar,efendileriniz de siz de riyadasınız...Allah sizi yoklukla terbiye etsin...
    Cevapla
  • sadık yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    geziyi naklen yayınlayan bu demokratik CNN değil miydi?. CHP başta olmak üzere işte bu ortaklarının demokrasileri. Hala CHP nin demokrasi ve özgürlük zırvalarına inanan zavallı küçük beyinliler biraz kapasitenizi zorlayın da CHP nin ne olduğunu diktatör partisi olduğunu anlayın.
    Cevapla
  • anlayana 9 yıl önce Şikayet Et
    işte abd deki basın özgürlüğü. işte abd deki basın özgürlüğü, başka ne beklıyordunuzki ? ?? bizdekiler abd nin dünyanın en demokratik ve mutlu ülkesi olduğunu sanıyorlar ama ABD bugun k.koreden bile daha geri bir demokraside vede pislik bir ülkedir ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı