Hatemi: Başbakan icraatçı biri olmalı

Canlı yayına katılan Kezban Hatemi, isim vermese de Binali Yıldırım'ı Erdoğan sonrası ideal Başbakan adayı olarak tarif etti.

Hatemi: Başbakan icraatçı biri olmalı
Hatemi: Başbakan icraatçı biri olmalı
GİRİŞ 13.08.2014 15:21 GÜNCELLEME 13.08.2014 15:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Haber'de ekrana gelen Yüzde 100 Siyaset programında Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığıyla birlikte Başbakanın kim olacağı konusu masaya yatırıldı. 

Programda, ünlü hukukçu Kezban Hatemi ile moderatör Sevilay Yükselir arasında geçen bir diyalog dikkat çekti. 

İCRAATÇI BAŞBAKAN OLMALI

Kezban Hatemi, Erdoğan sonrası hizmetlerin kesintiye uğramaması için icraat yönü ön plana çıkan bir kişinin Başbakan olması gerektiğini belirtti. Bunun üzerine Sevilay Yükselir de "Asıl olarak yaptığı işlerle, projelerle tanınan bir isim olmalı" diyerek Kezban Hatemi'nin attığı pası değerlendirdi ve Binali Yıldırım'ı isim vermeden tarif etti. 

YORUMLAR 1
  • karaşahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık. Ne Cumhurbaşkanlığı ne de Başbakanlık eskisi gibi olacak. 10 Ağustos itibari ile ülkeyi yönetecek, beni yönet diye seçilen tek bir makam var o da Sn Başkan Tayyip Erdoğan ın oturacağı koltuktur. Fasa fiso lar yüzünden isimler eskisi gibi telaffuz edilse bile gerçek mana da her şey değişmiştir. Her şeye Sn.Başkan karar verecek diğer tüm koltuklar icraatçı, uygulayıcı olacaktır. Süs, laf olsun diye seçmedik başkanımızı. Buna göre Başbakanlık için en ideal aday Sn. Davutoğlu dur. Sn.Başkan ımız Tayyip Erdoğan karar verecek, Sn. Başbakan Davutoğlu uygulamaya geçirecektir. Biz de ciğerlerimiz yağ bağlaya bağlaya, zevkle icraatları seyredip, keyfini süreceğiz. Hoş geldin Osmanlı Ruhu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı