Ünlü şarkıcı Kanal 7'de ekranlara dönüyor!

Sağlık, diyet, sanat, kadın, aile, moda, yemek gibi konuların işleneceği ‘‘Ebru Yaşar’la Her Gün’’ yeni yayın döneminde Kanal 7'de olacak.

Ünlü şarkıcı Kanal 7'de ekranlara dönüyor!
Ünlü şarkıcı Kanal 7'de ekranlara dönüyor!
GİRİŞ 09.09.2014 15:06 GÜNCELLEME 09.09.2014 18:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7’de yeni yayın dönemi hazırlıkları hızla devam ederken, yeni dönemin gündüz kuşağında program yapacak isim belli oldu. Fantezi müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Yaşar, ‘Ebru Yaşar’la Her Gün’ ile yeni yayın döneminde Kanal 7 izleyenlerinin karşısında olacak.

Cuma günü sözleşmesi imzalanan ve program tanıtım çekimleri yapılan Ebru Yaşar’la Her Gün, 15 Eylül'den itibaren hafta içi 5 gün boyunca saat 14.00'te Kanal7 ekranlarında olacak.

İzleyicileri, birbirinden farklı sürprizlerin beklediği programda hayata dair her şey konuşulacak. Kanal 7 gündüz kuşağında hafta içi her gün izleyici karşısına çıkacak olan ünlü şarkıcı, farklı konu ve konuklarıyla ekranlara renk katacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • ebrudilarayaşar 4 ay önce Şikayet Et
    Kraliçe ebru yaşar yeniden program yapsın diyenler? Biz bunları özlüyoruz ben ebru nun bütün fotoları ve album resimleri biriktiriyorum
    Cevapla
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Yaa canım ne severdim bu programı.. Latif doğan ile pilates yaparken görüntülenen kısmını video halinde ben kaydettim o hala duruyor ayrıca programın tüm bölümlerini youtube'ya aktarırsanız sevinirim kanalin en iyisi sizin programdı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler