Kanal 7 ile Dünyayı gezmeye hazır mısınız?

Kanal 7, yepyeni bir programla izleyicilerini dünya turuna çıkarıyor. Sunucu Özlem Tunca, eşi ve minik oğlu ile birlikte yollara düşecek.

Kanal 7 ile Dünyayı gezmeye hazır mısınız?
Kanal 7 ile Dünyayı gezmeye hazır mısınız?
GİRİŞ 12.09.2014 13:59 GÜNCELLEME 12.09.2014 14:00

Özlem Tunca, Dünyayı Geziyorum’ programıyla alışılmışın dışına çıkarak farklı ülkelerden farklı kültürleri Kanal 7’de izleyiciyle buluşturacak. . Özlem Tunca ilk programında Rusya’dan ilgi çekici görüntüleri izleyicilerine ulaştıracak.

Dünyayı keşfetmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelecek olan Dünyayı Geziyorum, dünyanın dört bir köşesini dolaşarak farklı kültürler, ilginç yaşam tarzları, benzersiz manzaralar ve her ülkenin kendine has yemek alışkanlıklarını ekrana taşımaya hazırlanıyor. Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve dünyanın en küçük gezgini olmaya aday oğlu Yakupcan ile birlikte çıkacağı bu yolculukta sımsıcak aile görüntüleriyle ilgi çekici kültürleri ekrana getirecek. Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, dünyanın farklı bölgelerinden tarihi eserleri, renkli insan manzaralarıyla izleyicilerine keyif dolu dakikalar yaşatacak. Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum ilk bölümünde izleyicilerini Rusya’da keyif dolu bir keşfe çıkaracak. St. Petersburg sokaklarında gezintiye çıkan Tunca, Rus kültürüne dair merak edilenleri, ihtişamlı sarayları ve geleneksel yaşam tarzlarını izleyici karşısına çıkaracak.

Alışılmış gezi programlarından farklı olarak her bölümü macera ve heyecan yüklü olan Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, dünyanın hiç bilinmeyen bölgelerini, gelenek ve göreneklerini izleyici karşısına çıkaracak. Dünyayı Geziyorum izleyicilerini kimi zaman el sürülmemiş doğada gezintiye çıkarırken kimi zaman da buram buram tarih kokan sokaklarda dolaştıracak.

Dünyayı yakından görüp tanımak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum 14 Eylül’den itibaren her Pazar 13:00’te Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti