Şarkıcı Çelik müziğin arafını anlatacak

Arafta Sorular’a bu hafta sanatçı Çelik Erişçi konuk oluyor. Çelik hayat hikayesini ve dünya görüşünü Arafta Sorular’da anlatacak.

Şarkıcı Çelik müziğin arafını anlatacak
Şarkıcı Çelik müziğin arafını anlatacak
GİRİŞ 18.10.2014 10:18 GÜNCELLEME 18.10.2014 12:23

Sanatçıdan siyasetçiye, yazardan oyuncuya herkesin kendi arafını anlattığı Arafta Sorular programının bu haftaki canlı yayın konuğu 90’lı yılların en popüler gruplarından birinde adını duyuran ve  ardından solo albümler yapan Çelik olacak. Yaptığı şarkılarının yanı sıra siyasi konularda yaptığı açıklamalarla da gündeme gelen Çelik, Arafta Sorular’da  Esra Elönü’nün sorularını cevaplayacak. Çelik, 90’lı yıllardan günümüze, müzik serüvenini anlatacak. Siyasi tutumuyla da adından sıkça söz ettiren sanatçı, ‘Yeni Türkiye’den neler beklediğini Arafta Sorular’da paylaşacak. Siyasetten sanata, insan haklarından çevreye, tarihten güncel konulara geniş yelpazede, her şeyin konuşulduğu programda Çelik kendi arafını sevenleriyle paylaşacak.

‘‘Bizi tarafın değil arafın ilgilendiriyor’’ diyen Esra Elönü'nün sunduğu ‘‘Arafta Sorular’’ her Pazar 23:15’de canlı yayınla Ülke TV'de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt