Siyasetin nabzı 'Pergel'de atıyor!

Ülke TV ekranlarında Türkiye’de ve dünyada yaşanan siyasi gelişmelerin değerlendirileceği yepyeni bir program başlıyor.

Siyasetin nabzı 'Pergel'de atıyor!
Siyasetin nabzı 'Pergel'de atıyor!
GİRİŞ 07.11.2014 15:51 GÜNCELLEME 07.11.2014 16:11

Ülke siyasetinde güne damgasını vuran olaylar, Türkiye’nin diğer ülkelerle olan ilişkileri, dünya siyasetinde meydana gelen gelişmeler Gazeteci Nevzat Çiçek’in moderatörlüğünde ‘Pergel’ ile ekrana gelecek.
 
Siyasetin nabzı bundan böyle Ülke TV ekranlarında Pergel ile atacak.  Pergel, Gazeteci Nevzat Çiçek’in moderatörlüğünde, gündeme özel alanında uzman konukların katılımıyla Ülke TV’de ekrana gelecek. Hz. Mevlana’nın ‘Pergel’ metaforundan hareketle, olaylara farklı pencerelerden bakılarak tüm olasılıklar bu programda ele alınacak. Pergel’de her hafta özel konu ve konuklarıyla siyaset sahnesinden yaşananlar değerlendirilecek. Usta isimler, gündeme damga vuran olayları farklı bakış açılarıyla Pergel’de yorumlayacak.
 
Pergel’in ilk programında Kudüs dosyası ele alınacak. “Kudüs neden Yahudiler tarafından yıkılmak isteniyor? Kudüs’ün İslam tarihi açısından önemi nedir? Kudüs’te Hazreti Musa’nın sandukasına ulaşmak için hangi planlar yapılıyor? İsrail neden 2020 yılına kadar Mescid-i Aksa’yı yıkmaya çalışıyor?” gibi sorulara Pergel’de cevap aranacak.
 
Nevzat Çiçek’in sunduğu, uzman konukların yorumlarıyla ekrana gelecek Pergel her Cuma saat 21.00’de canlı yayınla Ülke TV’de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?