Elif'te Arzu Melih'in tehditlerinden sıkılır

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Veysel, öz kızı Zeynep’e sunacağı teklifle izleyenleri şaşırtacak.

Elif'te Arzu Melih'in tehditlerinden sıkılır
Elif'te Arzu Melih'in tehditlerinden sıkılır
GİRİŞ 07.12.2014 13:35 GÜNCELLEME 10.12.2014 11:39

Ekranların sevilen dizisi Elif’te Veysel, öz kızı Zeynep’e sunacağı teklifle izleyenleri şaşırtacak. Kanal 7 film kuşağında ise ilk olarak bir Kemal Sunal klasiği olan Kapıcılar Kralı ile kahkaha tufanı yaşanacak. Hemen ardından ise Köroğlu ile destansı bir yolculuğa çıkılacak.

Elif – 18:50

Selim ve Zeynep’in yürekleri birbirlerine çok yaklaşmışken, Zeynep, Veysel’in kötü bir oyunuyla karşı karşıya kalır. Zeynep’in aklını, Veysel’in çirkin teklifi kurcalamaktadır. Arzu, Melih’in baskısından sıkılınca, farklı bir plan yapar. Bu plana Veysel de dâhil olur. Peki, Arzu, emeline ulaşıp Melih’ten kurtulabilecek mi?

Kapıcılar Kralı  - 20:00

Seyit büyük bir apartmanda kapıcıdır. Yönetici ile arası iyi olan Seyit, apartmanda olup bitenleri lehine çevirmeyi ve yerini sağlama almayı becerir. Her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinlerini parmağında oynatmaktadır. Aynı zamanda mahalledeki üç apartmanı ailesiyle birlikte idare eder. Ancak kılıbık yönetici istifa edip yerine sert ve acımasız albay gelince kârlı ve rahat günleri sona erer. Adeta askeri bir disiplin uygulayan albay Seyit ve ailesini oldukça zorlar. Ancak kurnazlığı ve işini kitaba uydurma becerisi sayesinde Seyit yine ayakta kalmayı başarır. Büyük şehirde gözünü açmaya ve sistemin nimetlerinden payını kapmaya çalışır.

Köroğlu – 21:50

Dağları mesken tutan namlı yiğit Köroğlu’nun destansı aşk ve kahramanlık öyküsü... Zalim Bolu Beyi saldığı haksız vergiler, hukuk tanımayan uygulamalarıyla mazlum halkı inim inim inletmektedir. Kendisine karşı gelenlere, vergi veremeyen yoksul insanlara karşı adeta terör estirmektedir, ferman dinlememektedir. Kardeşi Hüsnübala’yı Kara Vezir ile evlendirerek kudretini artırmak ister. Bu arada yörenin en güzel atını almakla görevlendirilen seyisi Deli Yusuf bir beyaz tayla saraya döner. Ancak Bolu Beyi tayı beğenmez ve şerefiyle oynandığını düşünerek Yusuf’un gözlerini dağlatır. Köyüne dönen Yusuf hem kıratı, hem de oğlu Ruşen Ali’yi intikam günü için hazırlamaya başlar. Korkusuz bir yiğit olan Köroğlu eşi görülmemiş kır atıyla amansız bir cenge hazırlanmaktadır. Kaderin bir cilvesi olarak genç yiğit Hüsnübala’ya aşık olur. Ancak onun kim olduğundan haberi yoktur.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir