Arzu Melih'e yeniliyor mu?

Kanal 7'nin yediden yetmişe izlenen dizisi Elif’te Emiroğlu ailesine girmeye çalışan Melih’in ailesinin intikam planları ekrana taşınacak.

Arzu Melih'e yeniliyor mu?
Arzu Melih'e yeniliyor mu?
GİRİŞ 17.12.2014 15:20 GÜNCELLEME 17.12.2014 15:30

Arzu, Melih’e karşı ne kadar plan yapsa da, Melih’e yenilir ve o tehlikeli imzayı atmak zorunda kalır. Melih, Emiroğlu ailesini yakından takip etmeye devam eder. Kanal 7 akşam kuşağında ise ilk olarak Taksi 2 filmiyle Paris sokaklarında fırtınalar esecek. En Büyük Şaban ise izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Elif – 18:50

Arzu, Melih’e karşı ne kadar plan yapsa da, Melih’e yenilir ve o tehlikeli imzayı atmak zorunda kalır. Melih, Emiroğlu ailesini yakından takip etmeye devam eder. Arzu artık tamamen Melih’in emrine girer. Selim, Zeynep hakkındaki gerçeği öğrenince yıkılır. Zeynep, Selim’e gerçekleri açıklamak isterken, kötü bir sürprizle karşılaşacaktır?

Taksi 2 -20:00

Marsilya’da alımlı bir taksisi bulunan Daniel, bir general kızı olan sevgilisi Lily tarafından beklenmektedir. Polis arkadaşı Emilien her konuda son derece beceriksiz bir adamdır. Ancak  Petra onun için adeta yanıp tutuşmaktadır. Bu sırada Japon bir Bakan, teröristlere karşı kullanılacak donanım malzemesi satın almak üzere Fransa’ya gelir. Taxi, silah satıcısına saldıran Yakuza gangsterini alt etmek için polis arkadaşına Paris’e kadar eşlik ederek yardımcı olacaktır.

En Büyük Şaban – 22:50

Zengin olma hayaliyle köydeki tarlasını satıp İstanbul’a gelen Şaban, daha ilk günden tokatlanır. Tüm parasını vererek bir dolandırıcıdan Boğaziçi köprüsünü satın alır. Yine ilk günden gözleri görmeyen bir çiçekçi kıza aşık olur. Beş parasız kalınca sokaklarda dolaşmaya başlar. Bir gece karısı tarafından terk edilen sarhoş bir adamı intihardan son anda vazgeçirir. Çok zengin bir adam olan Faik onu can dostu ilan edip evine alır. Ancak sabah uyanıp ayıldığında onu tanımaz ve kovar. Sarhoş haldeyken tanır, ayılınca unutur, bu durum sürekli tekrarlanır. Şaban bu arada zor durumda olduğunu öğrendiği çiçekçi Hülya’ya yardım etmenin yolunu aramaktadır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi