Turgay Güler'in Fethullah Gülen isyanı

Turgay Güler bir köşe yazısı nedeniyle Fethullah Gülen’in kendisine açtığı davayı anlattı. Güler, bu duruma yayında isyan etti.

GİRİŞ 20.12.2014 16:01 GÜNCELLEME 20.12.2014 16:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Turgay Güler Ülke Tv’de yayınlanan 'En Sıradışı' programında, Fethullah Gülen’in ‘‘tweetleri ikiye katlayın’’ talimatının geçtiği telefon görüşmesini konu alan köşe yazısından dolayı yargılandığını söyledi.

Fethullah Gülen'in söz konusu yazıya dava açma gerekçesi olarak hukuksuz yapılan bir dinlemeyi köşesine taşımasını gösterdiğini belirten Güler, bahsi geçen olayın defalarca başkaları tarafından da yazıldığını aktardı. Programda yazdığı köşe yazısını okuyan Güler, ‘‘adamlar küfür ediyorlar, adamlar ağızlarına geleni söylüyorlar. Hakaret, küfür, beddua her şey var, sokakta geziyorlar. Bu mu ülkedeki adalet? Ben gazeteci değil miyim? 20 yıldır sarı basın kartı taşıyorum. Yarın sürekli sarı basın kartı alacağım. Gökten falan inmedim. Avrupa Birliği beni görmüyor mu? Bu yazı için mahkeme mahkeme süründürülürken beni görmüyorlar mı? Burada (köşe yazısında) hakaret var mı?’’ sözleriyle isyan etti. 

YORUMLAR 7
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    30 yıldır devletin içine sızan insanları bir yılda etkisiz hale getiremezsiniz,bunu yapabilmenin en kolay yolu sürekli istihbarattır!!!Bu olayların patlak verdiği 17-25 aralık tarihinden itibaren paralel yapı yanında yer alan herkesin devletle olan ilişkilerini daha sıkı kontrol etmek gerektiğine inanıyorum.Turgay Bey'e hak veriyorum,eğer AB den birileri Turgay Bey'i destekleyen açıklamalar gelse idi şüphelenirdim.O yüzden rahat ol sevgili kardeş sen Dünyada inancından dolayı haksızlığa uğrayanların tarafındasın.Eğer AB yada israil yada abd bana destek veriyorsa bende de şüphelenin!!!
    Cevapla
  • FATSALI 9 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah fetocu hakime denk gelmezsin gazeteciliğini her zaman takdir etmişimdir ama bizim ülkemizde adalet sıkıntılı
    Cevapla
  • TANZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Adanım dibisin Turgay GÜLER.İşbirlikçi iç ve dış odaklar seni görmezler.Medyaya darbe derler seni medyadan saymazlar.Basına sansür derler seni basından saymazlar.Neden?Çünkü sen doğru medyasın.Doğru basınsın.Doğru gazetecisin.
    Cevapla
  • TANZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Elbette samimiyim.SIRADIŞI programını izliyorum.Gündeme göre hareket ediyor.Taraflı mı evet taraflı.Ama benim tarafımda o yüzden sende tarafına Halk tv ye geç.
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    bu dediklerinde samimimisin? SIRADISI diye program yapiyor ama SIRADAN bir siyaset programi oldu maalesef. Full propaganda baska üretici birsey yok sadece ezber.
    Cevapla
  • erzurumlu taner 9 yıl önce Şikayet Et
    seninde arkanda haçlı ordusu olsun no problem kardeş yok işin zor
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah adalet sağlam ve güçlü mekanizmalara kavuşur ülkemizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?